ADVERTISEMENT
Life

Ce mesaj a transmis Sebastian Chitoșcă pe TikTok după ce a fost eliminat de la Survivor România: „Îmi vine să plâng de nervi”

Sebastian Chitoșcă a reacționat pe TikTok după eliminarea de la Survivor România. A mulțumit celor care l-au susținut și a promis dezvăluiri.
Autor: Dan Suta | 28.06.2021 | 10:36
Ce mesaj a transmis Sebastian Chitoșcă pe TikTok după ce a fost eliminat de la Survivor România: „Îmi vine să plâng de nervi”
Sebastian Chitoșcă, fost concurent la Survivor România. Foto: Instagram

Sebastian Chitoșcă a plecat de la Survivor România înainte să înceapă individualele. Fotbalistul care a făcut parte din echipa Faimoșilor a spus pe TikTok că îi pare rău că nu a putut ajunge în finală.

ADVERTISEMENT

Și-ar fi dorit foarte mult să se fi luptat în meciurile individuale și să fie alături de Zannidache, cel pe care îl consideră fratele său.

Fostul concurent a mărturisit că îi vine să plângă de nervi, fiind extrem de ofticat că a fost nevoit să părăsească reality-show-ul exact în momentul în care a început să devină mai interesant.

ADVERTISEMENT

Sebi Chitoșcă, mesaj după eliminarea de la Survivor România

Sebi a primit mii de mesaje de susținere din partea telespectatorilor pe conturile sale de pe rețelele de socializare. Nu a fost deloc indiferent în fața acestora.

La scurt timp după ce a fost eliminat, blondinul a ținut să le mulțumească tuturor celor care au avut un gând bun. Le-a cerut, de asemenea, răgaz și a promis că va răspunde tuturor întrebărilor publicului.

ADVERTISEMENT

Cel mai mult și-a dorit să ia contactul cu familia, lucru de înțeles deoarece nu i-a mai văzut pe cei dragi de mai bine de 6 luni.

„Îmi vine să plâng de nervi”

„Vă mulțumesc din suflet pentru toată susținerea voastră. Am foarte mari emoții. Vă iubesc mult. Lăsați-mi și mie puțin timp să vorbesc cu familia, să vorbesc cu oamenii dragi. Vă promit că în scurt timp ținem legătura. O să încerc să răspund la toate mesajele. 

ADVERTISEMENT

Evident că o să vă povestesc mai multe despre această experiență. Îmi pare foarte rău că nu am ajuns la individuale și la finală. Dacă treceam de această săptămână eram acolo și sunt ferm convins că nu vă dezamăgeam. 

Nu știu ce să vă mai spun. Îmi vine să plâng de nervi”, a transmis Sebi pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Preferatul publicului în gala eliminatorie din 27 iunie, cea în care a ieșit Sebastian, a fost din nou Zannidache. Elena Marin s-a clasat pe locul al doilea, iar Sebi, al treilea clasificat a fost eliminat.

În competiție au mai rămas 6 concurenți. Maria Chițu, Elena Marin, Zannidache, Marius Crăciun, Albert Oprea și Andrei Dascălu sunt cei care vor lupta de acum pe cont propriu în show-ul Survivor România.

ADVERTISEMENT

Concurneții nu vor mai lupta pentru echipă, ci pentru ei. Imunitatea va fi individuală, iar meciurile vor suferi destul de multe schimbări.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!