Fotbal intern

Ce mesaj au avut cei de la FCSB de ziua lui Lăcătuș! „Fiara” a reacționat imediat

05.04.2019 | 11:19
Ce mesaj au avut cei de la FCSB de ziua lui Lacatus Fiara a reactionat imediat

Marius Lăcătuș împlinește astăzi 55 de ani și cei de la FCSB i-au transmis un mesaj de ziua lui! Deși, între cele două părți există un conflict, Lăcătuș fiind antrenor la echipa Clubului Sportiv al Armatei, „Fiara” nu a fost uitată. FCSB îi urează La Mulți Ani și multă sănătate simbolului roș-albastru Marius Lăcătuș, care a împlinit vineri, 5 aprilie, vârsta de 55 de ani. 

Ce mesaj au avut cei de la FCSB de ziua lui Lăcătuș!

Clubul nostru îi mulțumește celui mai titrat jucător din istoria fotbalului românesc pentru performanțele extraordinare realizate și îi dorește să aibă parte de cât mai multe bucurii, au scris cei de la FCSB pe o rețea de socializare. Răspunsul lui Marius Lăcătuș nu s-a lăsat prea mult așteptat. Fostul jucător al roș albaștrilor a precizat la Digi Sport Matinal pentru Digi Sport că nu are nimic personal cu cei de la FCSB.

Le mulțumesc tuturor celor care sunt alături de mine și astăzi îmi urează tot ceea ce gândesc ei că este mai bine pentru mine. Nu am nimic cu conducerea administrativă a FCSB-ului, cu conducerea tehnică sau cu jucătorii. Fiecare își alege drumul în viață așa cum crede de cuviință, așa că nu cred că poate să existe ranchiună între persoane, a spus Marius Lăcătuș.

Ce mesaj au avut cei de la FCSB de ziua lui Lăcătuș! Marius Lacatus in cadrul evenimentului Templul fotbalului-Istoria continua, desfasurat la stadionul Ghencea-Steaua din Bucuresti, marti 28 august 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Marius Lăcătuș a evoluat preț de 14 ani pentru Steaua

Lăcătuș, totul despre ce echipă joacă pe Ghencea

Pentru Marius Lăcătuș lucrurile sunt cât se poate de clare. “Fiara” crede că noul stadion Ghencea va fi gata în 2020 pentru Campionatul European, atunci când este și  termenul limită. Patronul roș albaștrilor, Gigi Becali și-a manifestat deja interesul ca FCSB să joace pe noul stadion. Lăcătuș crede că totul va fi decis de minister pentru că de ei va aparține arena.

După cum se lucrează, cred că va fi gata în 2020, nu în totalitate, în mare parte va fi gata. Eu nu prea mă pricep la lucrurile astea administrative. Din câte cunosc, stadionul va fi predat ministerului. Cei care vor decide cine va juca pe stadion, sunt cei din conducerea clubului și a ministerului“, a mai spus Marius Lăcătuș.

  • 10 titluri a câștigat Marius Lăcătuș alături de Steaua București