Life

Ce mesaj i-a dat Dan Capatos lui Mircea Badea. Ce spune prezentatorul TV că va urma: „Munca e bună la om”

Ce mesaj a primit Mircea Badea de la Dan Capatos. Cei doi prezentatori TV au împărtășit niște informații, iar Mircea Badea a spus ce crede că se va întâmpla.
07.07.2022 | 07:09
Ce mesaj ia dat Dan Capatos lui Mircea Badea Ce spune prezentatorul TV ca va urma Munca e buna la om
Mircea Badea, mesaj de la Dan Capatos. Ce i-a spus prezentatorul. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a primit un mesaj de la Dan Capatos și a dezvăluit care crede că sunt urmările. Ce crede acesta că se va întâmpla în lume.

Mircea Badea, dezvăluiri despre ce crede că se va întâmpla în lume

Criza îl va face pe om să se readapteze, spune Mircea Badea, astfel că oamenii „civilizați” – cum îi numește el- vor trebui să stabilească o nouă relație cu munca, și banii se vor obține mai greu decât acum.

ADVERTISEMENT

„Ce cred că se va întâmpla: omul civilizat de pe planetă va trebui să se împrietenească din nou cu munca.

Se va tăia mult din harneală. Din vrăjeală. Din prosteală. Din am eu un proiect. Munca e bună la om”, a spus Mircea Badea în emisiunea sa.

ADVERTISEMENT

Dan Capatos, mesaj pentru Mircea Badea. Ce i-a scris prezentatorul TV

Mircea Badea a mai dezvăluit și ce mesaj i-a dat Dan Capatos, care pare să fie de acord cu părerea lui. Astfel, la o postare făcută de prezentatorul de la Antena pe Instagram, Dan Capatos i-a răspuns cu o informație despre un club.

Este vorba despre un club exclusivist și deloc ieftin, pe care un om care are salariul minim nu și l-ar permite.

ADVERTISEMENT

Prețul pentru a merge la acest club și de a avea o masă rezervată este de 2.000 de euro, i-a dezvăluit Dan Capatos lui Mircea Badea.

Mai mult, Dan Capatos a dezvăluit că biletele sunt deja toate vândute, astfel că există mulți oameni care plătesc aceste sume pentru doar o noapte în club. Acest lucru nu se va mai întâmpla decât pentru cei care vor munci cu adevărat, este opinia lui Mircea Badea.

ADVERTISEMENT

„Capatos mi-a răspuns la un storie pe care l-am pus pe Instagram cu dobânzile. Mi-a dat cu un club la mare, clubăreală. Și zice: 2.000 euro pe seară, dacă vrei masă.

Și este sold out, VIP tickets. Asta cu 2.000 euro pe seară… și asta vine pe un val care se termină”, a mai spus Mircea Badea.

ADVERTISEMENT
Tags: