Fotbal international

Ce mesaj i-a transmis Adi Popa lui Keșeru după ce a semnat cu Ludogoreț! “Mă bucur să refacem camera de la Steaua”

15.01.2019 | 21:31
Ce mesaj ia transmis Adi Popa lui Keseru dupa ce a semnat cu Ludogoret Ma bucur sa refacem camera de la Steaua

Atacantul Adi Popa a semnat cu gruparea din Bulgaria, Ludogoreț Razgrad, acolo unde mai evoluează alți trei români. Printre ei și Claudiu Keșeru pentru care fostul mijlocaș al FCSB-ului a avut și un mesaj special. Popa e fericit că s-a reîntâlnit cu cel care i-a fost coleg de cameră și speră acum ca același lucru să se întâmple și la echipa națională.

“Claudiu a fost unul dintre factorii importanţi în venirea mea aici, ţin să îi mulţumesc, se reface camera de la Steaua, sper să se întâmple aşa şi la naţională. Am venit să joc cât mai mult şi sper să o fac atât de bine încât să fiu convocat, este unul dintre obiectivele mele pentru 2019” a declarat Adrian Popa.

Ce mesaj i-a transmis Adi Popa lui Keșeru după ce a semnat cu Ludogoreț! Adrian Popa si Gagik Daghbashyan in meciul de fotbal dintre Romania si Armenia din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2018, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, vineri 1 septembrie 2017. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Adrian Popa vrea să reintre în planurile selecționerului Cosmin Contra

Ce mesaj i-a transmis Adi Popa lui Keșeru după ce a semnat cu Ludogoreț!

Adi Popa redevine coleg cu Keșeru după o pauză de 4 ani de zile. Ultima oară, cei doi au jucat împreună pentru FCSB. Atunci, atacantul a fost cel care și-a găsit un alt contract și a semnat în zona arabă. “Mă simt foarte bine să fiu coleg din nou cu Adi Popa, văd că are deja zâmbetul pe buze, ceea ce este foarte plăcut” a spus și Claudiu Keşeru.
De remarcat că Adrian Popa a semnat pentru o perioadă de şase luni cu Ludogoreţ Razgrad. Jucătorul este împrumutat în Bulgaria de echipa de care aparţine, Reading. Mijlocașul nu a reușit să se simpună ca titular la gruparea din liga a doua engleză și a ales, din nou, varianta unui împrumut pentru a juca mai des și a nu pierde contactul cu echipa națională a României. Totuși, bulgarii au trecut o clauză în contract conform căreia dacă sunt mulțumiți de prestația jucătorului român pot opta pentru o opţiune de cumpărare.
* 1 gol a marcat Adrian Popa pentru Reading, gruparea din Championship