Life

Ce mesaj i-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță înainte de finala Survivor All Stars. Prezentatorul de la Pro TV a spus adevărul

Ce a putut să îi spună Zanni lui Cătălin Măruță înainte de finala Survivor All Stars. Moderatorul de la Pro TV a dat cărțile pe față.
17.05.2024 | 21:42
Ce mesaj ia trimis Zanni lui Catalin Maruta inainte de finala Survivor All Stars Prezentatorul de la Pro TV a spus adevarul
Ce a putut să îi spună Zanni lui Cătălin Măruță înainte de finala Survivor All Stars. Moderatorul de la Pro TV a dat cărțile pe față. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce mesaj i-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță înainte de finala Survivor All Stars. Prezentatorul de la Pro TV a spus adevărul cu mai puțin de două săptămâni înainte de ziua în care se va afla marele câștigător al reality show-ului.

Ce a putut să îi spună Zanni lui Cătălin Măruță înainte de finala Survivor All Stars. Moderatorul de la Pro TV a dat cărțile pe față

Ce a putut să îi spună Zanni lui Cătălin Măruță înainte de finala Survivor All Stars. Moderatorul de la Pro TV a dat cărțile pe față legat de concurentul din Republica Dominicană, care luptă pentru un premiu în valoare de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Faimosul i-a cerut cunoscutului prezentator să invite în emisiunea La Măruță și apropiații săi, nu doar rude și prieteni ai celorlalți participanți. Se pare că mesajul nu a trecut neobservat de jurnalist, care a luat atitudine.

„Vreau să le spun telespectatorilor. Zanni mi-a dat un mesaj pe Instagram. Mi-a spus că își dorește și el un reprezentant și i-am răspuns «Cu cea mai mare plăcere». Mi-a spus că își dorește foarte mult să fie cineva care să fie alături de el.

ADVERTISEMENT

Zanni, Violeta (n.r. prietena lui Zanni) este aici, așa cum ai spus. Din păcate, ne-ar fi plăcut să fie și Cristi Mitrea, doar ca el are ceva probleme de sănătate”, a declarat Cătălin Măruță în show-ul pe care îl găzduiește la Pro TV, scrie cancan.ro.

Zanni de la Survivor All Stars, susținut de prietena sa, Violeta

Zanni de la Survivor All Stars se bucură de o susținere mare din partea telespectatorilor, cât și din partea celor care îl cunosc. Acest lucru a fost demonstrat de amica sa, Violeta, care s-a rugat să apară pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Prietena Faimosului de la Pro TV a avut o reacție acidă la adresa lui Cristi Mitrea, subliniind că și-a dorit ca luptătorul să nu fie invitat. Din punctul său de vedere, sportivul are tendința să sară peste anumite lucruri, să exagereze.

În plus, femeia a mai transmis că fostul iubit al Andreei Mantea nu vine cu argumente și că de cele mai multe ori jignește concurenții din jungla dominicană. Pe de altă parte, aceasta a vrut să poarte o discuție civilizată.

ADVERTISEMENT

„Vrei să spun adevărul?! Aseară m-am rugat să nu vină Cristi Mitrea. În rugăciunea mea am spus «Sper să nu mi se întâmple nimic rău», pentru că îmi doresc o discuție foarte civilizată”, a spus prietena lui Zanni, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT