Life

Ce mesaj le-a transmis Mirabela Dauer fanilor chiar de ziua ei. Artista a împlinit 74 de ani

Mirabela Dauer a avut un mesaj special pentru fanii săi în ziua în care a împlinit 74 de ani.
09.07.2021 | 17:04
Ce mesaj lea transmis Mirabela Dauer fanilor chiar de ziua ei Artista a implinit 74 de ani
ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de muzică ușoară din România a împlinit frumoasa vârstă de 74 de ani. Încă de la primele ore, fanii i-au trimis sute de mesaje, iar Mirabela Dauer le-a mulțumit.

Artista a recunoscut că și-ar fi dorit să plece din București, dar planurile i-au fost date peste cap.

ADVERTISEMENT

Ce mesaj le-a transmis Mirabela Dauer fanilor chiar de ziua ei

Mirabela Dauer a împlinit 74 de ani. Este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România cu un repertoriu ce cuprinde peste 1000 de piese, unele având și milioane de vizualizări pe youtube.

Încă de dimineață, artista a primit sute de mesaje de la fanii săi, cărora le-a mulțumit apoi.

ADVERTISEMENT

“Sunt pur și simplu copleșită… Ăsta este primul cuvânt care îmi vine în minte, chiar dacă pare un clișeu. Eu sunt o persoană emotivă, pentru mine totul merge direct în suflet, iar în ultimul timp sufletul meu se revarsă în lacrimi de bucurie.

De câteva zile primesc atâtea mesaje minunate de la voi toți, atâtea gânduri bune, atâtea surprize impresionante încât îmi e teamă că nu am suficiente cuvinte să vă mulțumesc.

ADVERTISEMENT

Toate au ajuns și le țin în suflet cu prețuire. Mă simt atât de norocoasă!!! Vă mulțumesc și vă întorc toată dragostea înzecit!!! Cu drag, Mira!”, a scris pe Facebook, Mirabela Dauer.

Ce a vrut artista să facă de ziua ei

Mirabela Dauer a recunoscut că de ziua sa, și-ar fi dorit să plece din București să se bucure de aerul curat. Nu a putut, pentru că cei de la Teatrul de Revista “Constantin Tănase” i-au făcut o invitație pe care nu a putut să o refuze. Aceștia i-au dedicat spectacolul de sâmbătă seara artistei, și astfel aceasta va urca pe scenă.

ADVERTISEMENT

“Nu am putut să refuz așa o invitație. Este prima dată când mi se organizează un astfel de spectacol”, a spus Mirabela Dauer, la Antena 1.

Artista a recunoscut că abia așteaptă să cânte din nou în fața publicului. 

“Vreau să mai apuc să cânt în niște locuri așa cum am fost la Colectiv, la Electric Castle. În toate cluburile pe unde am fost, oamenii au avut încredere să invite și generația mea. Asta vreau, vreau să mă bucur și să îmi bucur eu sufletul”, a mai spus aceasta.

ADVERTISEMENT