ADVERTISEMENT
Life

Ce mesaj tulburător a postat Mihai Morar. Prezentatorul a izbucnit în plâns! “Nu cred că există durere mai mare pe lumea asta”

Autor: Andreea Stanaringa | 01.10.2020 | 23:52
Ce mesaj tulburător a postat Mihai Morar. Prezentatorul a izbucnit în plâns!
Ce mesaj tulburător a postat Mihai Morar. Prezentatorul a izbucnit în plâns! "Nu cred că există durere mai mare pe lumea asta" Sursa foto: libertatea.ro

Mihai Morar a postat un mesaj extrem de emoționant pe rețelele de socializare. Prezentatorul a izbucnit în plâns chiar în timpul clipului postat, în timp ce transmitea un mesaj tulburător.

ADVERTISEMENT

Mesajul i-a șocat pe fani, după cum relatează spynews.ro, iar Mihai a cedat psihic și nu s-a mai putut abține. Prezentatorul s-a emoționat cumplit și a plâns în fața tuturor.

De data aceasta, Mihai Morar nu i-a mai încântat pe fani cu prezența lui dezinvoltă și cu glume, astfel că publicul a putut vedea și partea lui mai sensibilă.

ADVERTISEMENT

Mesajul tulburător postat de Mihai Morar. A izbucnit în plâns!

Mihai Morar nu a mai fost prezentatorul care ne aduce un zâmbet pe buze de fiecare dată cu umorul lui. Se pare că un moment de slăbiciune l-a făcut să cedeze chiar în fața camerei.

Mihai a fost afectat de un eveniment fericit despre care a aflat de curând. Deși s-a trezit cu o stare foarte bună pe care a menținut-o și la emisiune. Însă după ce a aflat de tragedia prin care au trecut John Legend și soția lui, prezentatorul s-a emoționat profund.

ADVERTISEMENT

Mai exact, bebelușul lui John Legend și Chrissy Teigen au avut parte de niște momente extrem de dureroase. Din cauza unor complicații, cei doi și-au pierdut copilul nou-născut.

Tragedia l-a tulburat pe Mihai Morar și l-a făcut să se gândească la lucrurile care sunt importante în viață. Cu atât mai mult cu cât el însuși este tatăl a trei copii, așa că a simțit întreaga tragedie prin care au trecut celebrul cântăreț și soția lui.

ADVERTISEMENT

Vedeta a distribuit această veste chiar pe contul său de Instagram, unde a reflectat asupra celor întâmplate, într-un clip video postat în secțiunea de story. Mihai Morar și-a manifestat sentimentele legate de pierderea artistului printr-un discurs profund.

În timp ce vorbea cu fanii săi, lacrimile au pus stăpânire pe el și nu s-a mai putut abține.

ADVERTISEMENT

„Mă trezisem cu o super stare, și când am ieșit din emisie am citit vestea asta, că John Legend și soția lui, Chrissy, au pierdut bebelușul imediat după naștere.

Nu cred că există durere mai mare pe lumea asta decât să apuci să-ți ții copilul în brațe și după să știi că a fost ultima oară. Îngrozitor.

ADVERTISEMENT

Genul ăsta de vești, pe lângă faptul că te întristează și te revoltă, ar trebui să te recalibreze și să te întrebi care sunt adevăratele probleme, de ce ne plângem, car eeste rostul nostru astăzi, acum. Nu cred că este o întâmplare”, a spus prezentatorul pe contul de Instagram.

John Legend mai are doi copii împreună cu soția lui, o fată și un băiat, după ce tratamentele fertilizării au dat roade. Complicațiile suferite de Chrissy au fost cauza evenimentului nefericit. Aceasta ar fi avut sângerări abundente și a trebuit să nască mai devreme.

Micuțul s-a stins din viață la scurt timp după ce a văzut lumina zilei. Bebelușul urma să primească numele Jack.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!