Life

Ce mesaj tulburător a postat Mihai Morar. Prezentatorul a izbucnit în plâns! “Nu cred că există durere mai mare pe lumea asta”

01.10.2020 | 23:52
Ce mesaj tulburator a postat Mihai Morar Prezentatorul a izbucnit in plans Nu cred ca exista durere mai mare pe lumea asta
ADVERTISEMENT

Mihai Morar a postat un mesaj extrem de emoționant pe rețelele de socializare. Prezentatorul a izbucnit în plâns chiar în timpul clipului postat, în timp ce transmitea un mesaj tulburător.

Mesajul i-a șocat pe fani, după cum relatează spynews.ro, iar Mihai a cedat psihic și nu s-a mai putut abține. Prezentatorul s-a emoționat cumplit și a plâns în fața tuturor.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, Mihai Morar nu i-a mai încântat pe fani cu prezența lui dezinvoltă și cu glume, astfel că publicul a putut vedea și partea lui mai sensibilă.

Mesajul tulburător postat de Mihai Morar. A izbucnit în plâns!

Mihai Morar nu a mai fost prezentatorul care ne aduce un zâmbet pe buze de fiecare dată cu umorul lui. Se pare că un moment de slăbiciune l-a făcut să cedeze chiar în fața camerei.

ADVERTISEMENT

Mihai a fost afectat de un eveniment fericit despre care a aflat de curând. Deși s-a trezit cu o stare foarte bună pe care a menținut-o și la emisiune. Însă după ce a aflat de tragedia prin care au trecut John Legend și soția lui, prezentatorul s-a emoționat profund.

Mai exact, bebelușul lui John Legend și Chrissy Teigen au avut parte de niște momente extrem de dureroase. Din cauza unor complicații, cei doi și-au pierdut copilul nou-născut.

ADVERTISEMENT

Tragedia l-a tulburat pe Mihai Morar și l-a făcut să se gândească la lucrurile care sunt importante în viață. Cu atât mai mult cu cât el însuși este tatăl a trei copii, așa că a simțit întreaga tragedie prin care au trecut celebrul cântăreț și soția lui.

Vedeta a distribuit această veste chiar pe contul său de Instagram, unde a reflectat asupra celor întâmplate, într-un clip video postat în secțiunea de story. Mihai Morar și-a manifestat sentimentele legate de pierderea artistului printr-un discurs profund.

ADVERTISEMENT

În timp ce vorbea cu fanii săi, lacrimile au pus stăpânire pe el și nu s-a mai putut abține.

„Mă trezisem cu o super stare, și când am ieșit din emisie am citit vestea asta, că John Legend și soția lui, Chrissy, au pierdut bebelușul imediat după naștere.

Nu cred că există durere mai mare pe lumea asta decât să apuci să-ți ții copilul în brațe și după să știi că a fost ultima oară. Îngrozitor.

Genul ăsta de vești, pe lângă faptul că te întristează și te revoltă, ar trebui să te recalibreze și să te întrebi care sunt adevăratele probleme, de ce ne plângem, car eeste rostul nostru astăzi, acum. Nu cred că este o întâmplare”, a spus prezentatorul pe contul de Instagram.

John Legend mai are doi copii împreună cu soția lui, o fată și un băiat, după ce tratamentele fertilizării au dat roade. Complicațiile suferite de Chrissy au fost cauza evenimentului nefericit. Aceasta ar fi avut sângerări abundente și a trebuit să nască mai devreme.

Micuțul s-a stins din viață la scurt timp după ce a văzut lumina zilei. Bebelușul urma să primească numele Jack.

ADVERTISEMENT