Life

Ce mesaje a postat George Burcea în mediul online, după ce Andreea și-a oficializat relația cu Tiberiu Argint

21.07.2020 | 18:38
Ce mesaje a postat George Burcea in mediul online dupa ce Andreea sia oficializat relatia cu Tiberiu Argint
ADVERTISEMENT

Oficializarea relației dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint a șocat pe toată lumea, chiar și pe fostul soț al artistei, actorul George Burcea. Acesta a postat mai multe mesaje cu subînțeles pe pagina sa de Instagram.

Zilele trecute, a publicat o fotografie  în care apare cu un pistol la tâmplă, iar alături a scris: „Filmul, dragostea mea”. Imaginea făcea parte din scenariul unui film.

ADVERTISEMENT

La începutul anului, Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit cu scandal, după o serie de discuții și controverse. Problemele au apărut încă de anul trecut.

Ce mesaje a postat George Burcea despre Andreea Bălan

Fotografia postată de George în care apare cu pistolul la tâmplă a strâns multe reacții din partea urmăritorilor. O fană i-a atras atenția că postează fotografii cu diferite obiecte periculoase.

ADVERTISEMENT

Reacția lui George a venit imediat: „Iubire, pentru tine aş spune multe, dar nu mă lasă inima”, a răspuns actorul. Un alt mesaj, însă, avea legătură cu Andreea și cu noua ei relație.

“Din păcate, ți-a luat altcineva locul, mult mai simpaticuț ca tine”, a fost comentariu unei alte urmăritoare. „Csf (n.r. ce să fac)… eu prost ;))))”, i-a răspuns Burcea.

ADVERTISEMENT

Reacțiile celor care îl urmăresc pe Instagram au continuat. Cei mai mulți l-au criticat pentru cum s-a comportat cu Andreea. „Andreea e o femeie prea finuță să stea cu un arogant și un needucat”, a fost una dintre postări.

„George Burcea a devenit violent verbal cu Andreea, de față cu fetele și cu cei din jur, nu conta că erau acolo mama Andreei, bona fetițelor sau alții, din staff-ul ei. De multe ori, ea încerca să îl calmeze, dar nu reușea deloc.

ADVERTISEMENT

El nu mai avea chef să stea casă, iar când Andreea Bălan îl întreba ce face, unde merge, i se răspundea pe un ton foarte agresiv.

De aceea, lucrurile dintre ei nu s-au mai putut repara, oricât a încercat ea să tragă cu familia. El nu mai voia să o ajute, practic, în casă, chiar dacă Andreea aducea toți banii și mergea și la muncă, la concerte, la înregistrări, la filmări, pe unde avea treabă’, a povestit un apropiat al fostului cuplu, pentru wowbiz.ro

ADVERTISEMENT