Life

Ce mesaje a primit Cristi Marinescu de la Puterea dragostei de la Maria, după despărțire: „M-a înjurat”

Cristi Marinescu, câștigătorul sezonului trei de la Puterea dragostei, a spus în ce stadiu mai este relația sa cu fosta lui parteneră, Maria, de care s-a separat imediat după terminarea competiției de la Kanal D.
06.03.2022 | 16:30
Ce mesaje a primit Cristi Marinescu de la Puterea dragostei de la Maria dupa despartire Ma injurat
Marinescu de la Puterea dragostei a vorbit despre mesajele primite de la fosta iubită, Maria. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristi Marinescu și Maria de la Puterea dragostei 3 s-au despărțit la foarte scurtă vreme după ce au părăsit casa din Istanbul, după încheierea reality-show-ului matrimonial. Cei doi nu au rezistat mult împreună. Maria a plecat după nici măcar o săptămână acasă la ea, în Chișinău, iar relația lor a devenit din ce în ce mai rece.

Marinescu de la Puterea dragostei, mesaje pline de înjurături de la Maria

Cristi a acordat un interviu în care a vorbit despre Maria, fosta lui iubită. Cei doi nu au revenit la sentimente mai bune unul față de celălalt. Din contră, blondinul a mărturisit că mai primește mesaje din când în când de la Maria în care tânăra nu face altceva decât să-l înjure și să-i dorească numai lucruri rele.

ADVERTISEMENT

Ușor amuzat, dar și iritat să vadă aceleași înjurături, Marinescu a povestit despre mesajele pe care moldoveanca i le-ar trimite chiar și acum la câteva luni după separare.

„Mi-a dat câteva mesaje în care m-a înjurat, de mai multe ori. Peste câteva zile, la fel, mi-a scris. Eu nu i-am răspuns. Nu știu cum am mai ajuns aici”, i-a povestit Marinescu lui Alex Nedelcu de la Wownews.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Exatlon l-a întrebat apoi pe Cristi de ce crede că Maria s-ar comporta în acest fel. Marinescu a spus că s-ar putea s-o facă din dragoste, lăsând să se înțeleagă faptul că ea încă mai are sentimente față de el.

„Nu mai luați lucrurile așa cum par”

„E posibil să facă din dragoste. În același timp, tot mediul online zice că mi-am bătut joc de Maria. Că are sentimente pentru mine enorme. Dragilor, nu aveți de unde să știți ce simte ea, dacă are pe cineva sau nu. Nu vreau să vorbesc în numele ei. Nu mai luați lucrurile așa cum par. V-am spus: nu le mai gândiți la cald”, a adăugat Marinescu.

ADVERTISEMENT

Cristi a spus răspicat că între cei doi nu poate fi nimic pe viitor, chiar dacă și-ar mai acorda o șansă, prin absurd.