Life

Ce mesaje a primit Monica Anghel de la colegi după ce a anunțat că are Covid-19

Mai multe vedete au reacționat imediat după ce au aflat că Monica Anghel are Covid-19. Artista a primit sute de mesaje de încurajare.
24.09.2021 | 14:26
Ce mesaje a primit Monica Anghel de la colegi dupa ce a anuntat ca are Covid19
ADVERTISEMENT

Monica Anghel a anunțat pe pagina sa de socializare că s-a infectat cu Covid-19.

Imediat mai multe vedete au reacționat și i-au transmis mesaje de susținere. Printre acestea s-au numărat Corina Chiriac, Horia Brenciu sau Adelina Pestrițu.

În ultima perioadă mai multe vedete s-au îmbolnăvit, chiar dacă erau vaccinate cu ambele doze.

Ce mesaje a primit Monica Anghel de la colegi după ce a anunțat că are Covid-19

Vedetele au reacționat imediat după ce au aflat că Monica Anghel este bolnavă. Artista a postat o imagine pe rețelele de socializare, iar comentariile colegilor nu au întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

“Sănătate maximă, Monica dragă!”, i-a transmis Horia Brenciu.

“Doamne, Monica, ce veste rea! Te îmbrățișez cu cele mai sincere urări de bine!”, i-a scris și Corina Chiriac.

“Sănătate multă, Monica! ???❤️❤️❤️”, a fost mesajul Paulei Chirilă.

“Sănătate”, i-a transmis și Adelina Pestrițu.

Și fanii au reacționat rapid și au scris mesaje de încurajare.

Monica Anghel s-a infectat cu Covid-19

Artista a anunțat pe pagina sa de socializare că are Covid-19, chiar dacă este vaccinată cu ambele doze. Monica Anghel i-a rugat pe toți românii să aibă grijă de sănătatea lor.

ADVERTISEMENT

“Sunt vaccinată cu ambele doze și cu toate acestea tot am făcut covid …….. aveți grija de voi”, a scris Monica Anghel în dreptul unei fotografii.

O mulțime de vedete au anunțat în ultima perioadă că sunt bolnave. Printre acestea se numără Elena Merișoreanu, Viorica de la Clejani, Thei Rose, Adela Popescu sau Radu Vâlcan.

ADVERTISEMENT

Dacă unii au făcut o formă ușoară și s-au tratat acasă, alții au ajuns la spital. Este cazul Elenei Merișoreanu sau al Vioricăi de la Clejani.

Interpreta de muzică populară este încă internată la Spitalul Matei Balș.

“Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Tot personalul este extraordinar. Zic mersi că am găsit un loc liber și am ajuns aici”, a declarat artista pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Și Viorica de la Clejani a ajuns la spital și a fost internată mai bine de o săptămână. Cum starea sa de sănătate este bună, artista a fost lăsată să plece acasă.

Numărul celor care se infectează cu Covid-19 crește alarmant de la o zi la alta. În ultimele 24 de ore au fost descoperite 7.116 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT