News

Ce mesaje de dragoste trimitea părintele Visarion Alexa unei victime. ”Tu nu înțelegi că sunt ca plastelina în mâinile tale”

Visarion Alexa ar fi hărțuit mai multe femei, astfel că nu lipsește nicio zi fără o nouă mărturisire care-l incriminează.
26.09.2022 | 21:31
Ce mesaje de dragoste trimitea parintele Visarion Alexa unei victime Tu nu intelegi ca sunt ca plastelina in mainile tale
Visarion Alexa a făcut mai multe victime. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Doar în ultimele trei zile alte cinci femei au reclamat că au fost agresate sexual de preot. Preotul rămâne, totuși, în libertate însă sub control judiciar. Mai mult, și-a pierdut dreptul de a călca în Biserică.

Visarion Alexa a făcut mai multe victime

Șochează însă numărul mare de enoriașe care mărturisesc, în fiecare zi, că părintele le-a hărțuit sexual. La Secția 20 din București s-au prezentat cinci astfel de femei în weekend și au reclamat fapte care au avut loc între anii 2010 și 2016. Una dintre victime a mărturisit că a fost agresată și în biserică și în mașină.

ADVERTISEMENT

”Mă scana din priviri şi pe urmă a început cu tot felul de discuţii care nu îşi aveau rostul şi apropo-uri legate de viaţa mea sexuală. M-a întrebat dacă îmi oferă soţul orgasme, cât de des, cât de mult şi, în caz că nu sunt singură, să apelez la el”, a povestit una dintre victime pentru Observatornews.ro.

Femeia și-a făcut curaj și a vorbit public despre aceste agresiuni pentru a le încuraja și pe restul victimelor să facă plângere.

ADVERTISEMENT

”Cred că ar trebui, pur și simplu, să spună ce s-a întâmplat, fără teamă. Indiferent care e deznodământul. Am și vrut să fac declarația asta, pentru că ar trebui să înțelegem că ar trebui să existe consecințe pentru acțiunile noastre”, a completat femeia pentru sursa citată.

O altă victimă a lui Visarion a publicat o serie de convorbiri avute cu părintele, pe Facebook. ”Uite și acum mă gândesc la tine și tu taci, dar eu te port în suflet ca pe un diamant de mare preț. Iertare, tare te iubesc, n-ar trebui, știu, dar mi-e tare dor de tine. Iertare, oare te-a supărat felul meu atent de a mă purta cu tine?!

ADVERTISEMENT

Sper că nu. Chiar mi-aș dori să vorbim când poți. Tu nu înțelegi că sunt ca plastelina în mâinile tale. O să tac și o să aștept, liniștit și cuminte, cu tine-n inimă”, sunt doar câteva din mesajele trimise de preot.

Între timp, Visarion Alexa a încercat să scape de control judiciar, însă demersul său a fost sortit eșecului.

ADVERTISEMENT

”Două ore a petrecut părintele Visarion Alexa în fața instanței. Judecătorii au decis, însă, să îi respingă contestația privind măsura controlului judiciar”, menționează sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: