Life

Ce mesaje i-a trimis, de fapt, Jador lui Bogdan Mocanu. Ce nu a apărut la TV de la Survivor România. Dezvăluiri neașteptate

06.04.2021 | 16:34
Ce mesaje ia trimis de fapt Jador lui Bogdan Mocanu Ce nu a aparut la TV de la Survivor Romania Dezvaluiri neasteptate
Ce mesaje i-a trimis, de fapt, Jador lui Bogdan Mocanu. Ce nu a apărut la TV de la Survivor România. Dezvăluiri neașteptate Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mesajele pe care i le-a trimis Jador lui Bogdan Mocanu nu au fost cunoscute. Iată ce nu s-a văzut la TV, din culisele Survivor România. Dezvăluirile sunt neașteptate.

Faimoșii au câștigat meciul de recomensă în fața Războinicilor, în ultima ediție. Din acest motiv, aceștia au primit ca premiu posibilitatea de a vorbi cu un prieten. Jador a profitat de ocazie pentru a sta de vorbă cu Bogdan Mocanu.

ADVERTISEMENT

Acesta din urmă a făcut un vlog în care a dezvăluit conversația dintre cei doi. În plus, el a explicat și care a fost motivul pentru care Jador a nominalizat-o pe Ana Porgras pentru eliminare.

Ce mesaje i-a trimis, de fapt, Jador lui Bogdan Mocanu. Ce nu a apărut la TV de la Survivor România. Dezvăluiri neașteptate

Jador a fost cel mai votat concurent în ediția de duminică. Astfel, el a fost pus în posibilitatea de a nominaliza un concurent pentru eliminare. Alegerea acestuia a fost Ana Porgras, care a fost eliminată în urma votului celor de acasă.

ADVERTISEMENT

După ieșirea din competiție a fostei gimnaste, toată lumea l-a blamat pe cântărețul de muzică de petrecere. Fosta sportivă era una dintre cele mai valoroase concurente din echipa roșie.

Bogdan Mocanu a dat cărțile pe față, explicând de ce a făcut Jador această alegere: „am auzit tot felul de ipozete conform cărora Jador s-a folosit de Ana pentru a-l ataca pe Zanni, o chestie pe care, poate, mulți ar face-o, dar Jador ar trebui să-l urască mult prea mult pe Zanni și nu este omul care să țină așa o ură pe cineva”.

ADVERTISEMENT

„Jador nu a făcut treaba asta nicio secundă pentru a-l ataca pe Zanni. Plus că asta ar însemna să-și facă el rău intenționat, să renunțe la un om care aduce puncte echipei, iar asta e mult prea imatur chiar și pentru Jador. Dar publicul ăsta care se plânge că de ce a votat-o pe Ana, păi stați așa, de ce nu ați votat-o voi ca să nu plece? Dacă era favorită n-ar fi plecat,” a explicat acesta în vlogul de pe YouTube.

 „Este un reality show în care publicul este judecătorul. Unde ați fost toți ăștia. Jador nu avea pe cine să voteze. Sunt sigur că și lui îi pare rău!(…) Sunt sigur că este o decizie pe care o regretă, dar pe care și-o asumă. Este o competiție și trebuie să lupte fiecare pentru fiecare,” a adăugat.

ADVERTISEMENT

Conversație emoționantă între Jador și Bogdan Mocanu

Pe lângă lămuririle aduce cu privire la nominalizarea Anei pentru eliminare, Bogdan Mocanu a dezvăluit și conversația emoționantă pe care a avut-o cu prietenul său: „după ce mi-a zis că „nimeni nu mă mai vrea”, după ce mi-a zis că eu sunt cel mai bun prieten al lui și că și-a dat seama de chestia asta, am simțit ca o umbră pe mine. Nimeni de acolo nu e prieten cu el și eu nu sunt acolo să-l susțin și m-am simțit ultimul om. M-a durut. Mi-a spus că nu-l mai vrea nimeni. cine știe câtă trădare simte acolo și cât de mult se închide în e pentru că nu are cu cine să vorbească. Îmi spunea cât de mult îl doare piciorul.”

„Mi-a spus că-l doare piciorul, dar rezistă și i-am spus că este jumătatea competiției și el e încă acolo, încă îi înnebunește pe cei din echipa adversă, încă dă randament pe traseu și nu este încă un moment în care să plece.(…) I-am spus că inspiră foarte multă lume și m-am scăpat și i-am zis că Sorin e obraznic și că trebuie să aibă o discuție cu el,” a povestit Bogdan Mocanu.

„Nu știu la ce s-a referit când a zis „l-am bătut”, bănuiesc că pe traseu, ca n-am văzut vreo discuție mai aprinsă. M-ai încolo îmi spune dacă am bani. Deci el de acolo se gândește cumva dacă am reușit să mă adaptaz la pandemie. Deci el cu toate problemele de acolo tot la mine se gândește,” a adăugat.

ADVERTISEMENT