Fotbal intern

Ce mesaje i-a trimis Gigi Becali lui Dinu! “Iartă-mă, Cornele!”

02.11.2018 | 10:25
Ce mesaje ia trimis Gigi Becali lui Dinu Iartama Cornele

Finanțatorul FCSB a recunoscut că i-a trimis câteva sms-uri dinamovistului, după ce acesta îl atacase. FANATIK.RO a aflat ce mesaje i-a trimis Gigi Becali lui Cornel Dinu.

Becali susține că nu l-a amenințat cu absolut nimic pe Dinu, dar că a făcut o remarcă mai dură, pe care apoi a regretat-o și pentru care și-ar fi cerut ulterior scuze.

Ce mesaje i-a trimis Gigi Becali lui Cornel Dinu: “Ai ajuns să stai și să vorbești singur cu câinii”

Cornel Dinu a afirmat că patronul FCSB l-ar fi amenințat prin intermediul unor sms-uri. Contactat de FANATIK.RO, Becali a recunoscut că i-a trimis câteva mesaje lui “Mister”, în care a depășit limita: “E adevărat că i-am trimis pe telefon niște mesaje. Dacă spune că l-am amenințat, minte. Nu e nici o amenințare acolo. E drept, însă, că i-am zis ceva mai dur. Că aduce el discuția de moralitate, dar a ajuns să stea și să vorbească singur cu câinii.

Apoi am stat și m-am gândit și mi-am dat seama. Am greșit cu asta. Iartă-mă, Cornele! Nu am înțeles ce a avut el cu mine și cu echipa. De unde și până unde? Nu avem afaceri împreună, de ce să mă atace?

Am văzut că mi-a zis nu știu ce dintr-o poezie… I-am trimis pe seară, miercuri, încă un sms. I-am zis să mă ierte, dar trebuia să îl pun la punct! Că altfel, nu se mai oprea…“, a declarat Gigi Becali pentru FANATIK.RO.

De unde a plecat totul: “E groaznic cum dă cu noroi în fotbal comerciantul ăsta!”

Cornel Dinu a fost primul care l-a atacat pe Gigi Becali, pentru modul în care gestionează situația de la FCSB: “Comerciantul ăsta, negustorul ăsta care are echipa, este groaznic ce povesteşte, cum dă cu noroi în fotbal prin ce face şi cum i se dă credit şi este pe toate canalele şi vorbeşte. Domne, îmi vin în cap spartanii. Spartanii, dacă vedeau că nu era un nou născut făcut ca lumea, dar era sălbăticia de atunci, dar a mai rămas pe undeva şi astăzi, dar sub alte forme, îl luau şi-l aruncau de pe Tarpeia.

Noi, genetic, suntem diferiţi, dar, când vedem oamenii care au divagaţii d-astea, care dau cu noroi, care umbresc fenomenul, ţine-i deoparte, nu-i mai băga. La noi, toate nenorocirile sunt pe ziare, pe prima pagină, în toate ştirile şi asta ne costă. Suntem pe distrugere morală şi comportamentală, ca naţie. Acelaşi lucru se petrece şi la FCSB, unde echipa este total nepregătită“, au fost cuvintele prin care Cornel Dinu a stârnit mânia lui Gigi Becali.

Ce versuri i-a dedicat finanțatorului FCSB: “Mimați respectul pentru cele sfinte, dar vindeți și pământuri, și morminte!”

Tot legenda dinamovistă a făcut public și faptul că Becali i-a trimis câteva mesaje, cu un conținut de amenințare

Am primit nişte telefoane dimineaţă de la Gigi cu fel de fel de discuţii. Am vreo patru sau cinci mesaje de încurajare, că eu trebuie să fiu sacrificat. Nu trebuie să fie sacrificat nimeni.

Vreau să închei cu un vers din Adrian Păunescu, care se potriveşte foarte bine, cred eu:

«Aţi pus nenorocita voastră labă
Pe-această tristă ţară basarabă
Şi vreţi cu ameninţarea şi cu biciul
S-o faceţi curva voastră de serviciu.
Mimaţi respectul pentru cele sfinte,
dar vindeţi şi pământuri, şi morminte!»”, a afirmat “Mister”.

Tags: