Life

Ce meserie a avut Celentano din Las Fierbinți înainte să ajungă celebru. Adrian Văncică a muncit în străinătate pentru bani

Ce loc de muncă a avut Celentano din serialul Las Fierbinți înainte să fie cunoscut. Adrian Văncică a lucrat în afara României.
16.04.2023 | 19:14
Ce meserie a avut Celentano din Las Fierbinti inainte sa ajunga celebru Adrian Vancica a muncit in strainatate pentru bani
Ce loc de muncă a avut Celentano din serialul Las Fierbinți înainte să fie cunoscut. Adrian Văncică a lucrat în afara României. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce meserie a avut vedeta originară din Târgoviște înainte să ajungă celebru. Actorul, care a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale din București, a muncit în străinătate pentru bani.

Ce loc de muncă a avut Celentano din serialul Las Fierbinți înainte să fie cunoscut. Adrian Văncică a lucrat în afara României

Celentano din serialul Las Fierbinți este unul dintre cele mai cunoscute personaje de pe micile ecrane, însă nu a fost dintotdeauna renumit. Înainte să devină vedetă Pro TV a avut un loc de muncă în afara României.

ADVERTISEMENT

Renumitul actor a lucrat timp de un an în Coreea de Sud, perioadă care i-a prins foarte bine ulterior. Adrian Văncică a muncit într-un parc de distracții foarte mare, unde a intrat în pielea a numeroase personaje.

„Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci când a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte mulți bani pentru că se făceau pariuri pe cine va câștiga meciurile.

ADVERTISEMENT

Am lucrat într-un parc de distracții imens. Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare. Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro.

Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intrăm în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european. Acea experiență mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o.

ADVERTISEMENT

A fost o socializare bruscă pentru că eram acolo cu mai mulți ruși, bulgari, moldoveni. M-am întors apoi în România”, a povestit la un moment dat actorul din Las Fierbinți, conform showblitz.ro.

Adrian Văncică, proiecte în teatru și filme

Adrian Văncică a avut câteva proiecte în teatru și a jucat în câteva filme înainte de a pleca din România. Celentano din Las Fierbinți a avut chiar și o mică emisiune la Pro TV, același post de televiziune la care lucrează acum.

ADVERTISEMENT

A jucat cu nume mari din această industrie, însă spune că s-a terminat repede acea perioadă. De mai bine de 10 ani este prezent pe sticlă. În 2020 și-a dat demisia din Teatrul Nottara din București, unde a avut carte de muncă în intervalul 1996 – 2020.

ADVERTISEMENT
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu...
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu ocazia Jocurilor Olimpice
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu...
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă!
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană...
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Un student i-a câștigat de clienți pe toți liderii lumii. Povestea fabuloasă a...
Un student i-a câștigat de clienți pe toți liderii lumii. Povestea fabuloasă a unei invenții
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă...
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă o suprafață de aproape 19.000 de metri pătrați