Life

Ce meserie a avut Doinița Oancea înainte să devină celebră. Nu i-a fost rușine să câștige bani așa

Doinița Oancea a dezvăluit ce meserie avea înainte de a deveni celebră. Puțini sunt cei care se așteptau la acest lucru.
14.02.2023 | 08:40
Ce meserie a avut Doinita Oancea inainte sa devina celebra Nu ia fost rusine sa castige bani asa
Ce meserie a avut Doinița Oancea înainte să devină celebră. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Doinița Oancea este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară, dar puțini sunt cei care știu ce meserie avea înainte de a deveni celebră. Actrița de la Antena 1 a dezvăluit totul în cadrul unui podcast.

Doinița Oancea a dezvăluit ce meserie a avut înainte să devină cunoscută

Actrița din serialul Lia a muncit foarte mult pentru a ajunge acolo unde și-a dorit. Inițial, actuala meserie pe care o practică a fost doar un vis pentru Doinița Oancea, care a avut o altă ocupație, cu mult timp în urmă.

ADVERTISEMENT

Încă de când era foarte tânără, actrița și-a dorit să ajungă departe. La început, Doinița Oancea nu a fost foarte decisă în legătură cu drumul profesional pe care avea să-l aleagă, așa că a avut mai multe locuri de muncă.

Înainte să devină atât de cunoscută și să joace în telenovele, Doinița Oancea a lucrat ca dansatoare. dar și ca femeie de serviciu. Aceasta era, de fapt, director la o companie de spectacole, însă mai multe lucruri se numărau printre atribuțiile ei.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirea a fost făcută în carul podcast-ului găzduit de Horia Brenciu, unde a fost invitată și Carmen Tănase. Aceasta din urmă a fost foarte surprinsă atunci când a aflat ce meserie a avut fosta ei colegă de platou în trecut.

“Horia Brenciu: Director la o companie de spectacole!/ Carmen Tănase: Tu vorbești serios?/ Horia Brenciu: Voi vă cunoașteți sau nu vă cunoașteți?/ Carmen Tănase: Ba da, dar asta n-am știut.

ADVERTISEMENT

Doinița Oancea: M-am dus acolo ca să dansez și m-au pus și director adjunct dar eu le făceam pe toate. Eram și femeie de serviciu, deci spălam și pe jos, stăteam și la repetiții și dansam, mă ocupam și de tot. Deci am fost așa de toate”, a fost discuția dintre cele trei vedete în podcast-ul Lucruri simple.

Doinița Oanea, dezvăluiri despre rolul din serialul Lia

În Lia, serialul care a debutat recent la Antena 1, Doinița Oancea interpretează rolul Gabrielei, soția lui Pavel, fratele protagonistului. Acest rol este ceva nou pentru actriță, în comparație cu personajele pe care le-a jucat până acum.

ADVERTISEMENT

Deși personajul său este unul negativ, și-a păstrat latura umană. Gabriela trăiește, în serial, situații dificile și se revoltă, după cum a explicat Doinița Oancea în cadrul unui interviu acordat la începutul anului.

“Să știi că este un personaj oarecum diferit față de ceea ce am avut de interpretat până acum. Pentru că mi-a fost prezentat ca un personaj negativ. Și atunci când spui personaj negativ, te gândești la ceva rău și atât. Noi nu prea asociem cuvântul negativ și cu partea umană.

Ei bine, această Găbița – că acesta este numele ei și așa o alint eu – are și o latură foarte umană. Găbița trăiește tot felul de întâmplări și se revoltă și răspunde. Adică, e cumva o răutate, care vine ca răspuns la lucrurile care i se întâmplă”, a declarat Doinița Oancea pentru viva.ro.

De-a lungul timpului, Doinița Oancea a avut diverse roluri memorabile în serialele românești. Printre acestea se numără rolul Minodorei Potcovaru din Inimă de țigan, Regina, State de România și Moștenirea. Vedeta a jucat și în Îngeri pierduți, O grămadă de caramele, Fructul oprit și Sacrificiul.

ADVERTISEMENT
Tags: