Life

Ce meserie a avut Mihai Bobonete înainte de a ajunge celebru. “Am avut noroc și șansă să ajung așa”

Toate lumea îl cunoaște pe Mihai Bobonete, actorul care îi dă viață de 10 ani cârciumarului Bobiță din Las Fierbință. Înainte de a deveni celebru și-a încercat norocul în mai multe domenii.
06.11.2021 | 20:26
Ce meserie a avut Mihai Bobonete inainte de a ajunge celebru Am avut noroc si sansa sa ajung asa
Ce meserie a avut Mihai Bobonete înainte de a ajunge celebru. "Am avut noroc și șansă să ajung așa"
ADVERTISEMENT

Drumul spre celebritate nu a fost deloc ușor pentru Mihai Bobonete.

Acesta a lucrat în mai multe domenii înainte de a ajunge actor și câțiva ani a trăit într-o sărăcie lucie.

Acesta spune că de la fiecare job a învățat câte ceva și toate experiențele l-au ajutat să devină omul de azi.

ADVERTISEMENT

Ce meserie a avut Mihai Bobonete înainte de a ajunge celebru. “Am avut noroc și șansă să ajung așa”

Actorul s-a născut la Craiova. Apoi s-a mutat împreună cu familia sa la Giurgeni, într-o fermă, pentru că mama sa era inginer agronom. După ce a terminat liceul s-a înscris la facultatea de Electrotehnică tot la Craiova.

În toată această perioadă a încercat mai multe meserii pentru a se întreține. Prima dată a lucrat în cârciuma tatălui său, unde a fost ajutat de Mihai Rait.

ADVERTISEMENT

“Prima oară am fost merchandiser la Colgate-Palmolive, aranjam săpunurile și așa… după care am fost vânzător de telefoane Zapp, care n-aveau semnal nicăieri, iar în actorie, primul meu job… am fost Furnicuța de la Domo. Aia cu capul mare, de burete”, a dezvăluit Mihai Bobonete pentru PROTV.ro

De ce a venit Mihai Bobonete în București

După moartea bunicii sale, Mihai Bobonete a decis să plece din Craiova și s-a mutat la București. Primii ani au fost foarte grei, actorul fiind nevoit să trăiască într-o sărăcie lucie.

ADVERTISEMENT

“Eram la facultate la Electrotehnică pe-atunci. Şi am zis să merg într-un loc care nu-mi place deloc: Bucureștiul. Moartea bunicii mele m-a influențat să găsesc alt drum și să las totul în spate. Am avut doi, trei ani foarte grei aici, de sărăcie lucie”, a mai spus acesta.

Nu are studii de actorie, dar recunoaște că a avut mult noroc. A început să facă stand-un, iar prima poveste pe care a spus-o a fost chiar a lui. Drumul de la Craiova la Pitești.

ADVERTISEMENT

“Atunci mi-am dat seama că trebuie să încep să inventez o lume în care să fiu altcineva, să reușesc să fac lumea să râdă mai repede, mai eficient și mai frumos.

Amza Pellea i-a inventat pe Sucă și pe Nea Mărin. Și eu joc niște personaje în stand-up-urile mele, a mai spus Mihai Bobonete”, spunea actorul pentru TVR. 

ADVERTISEMENT