Life

Ce meserie a avut Paula Chirilă înainte de a deveni actriță. A muncit din greu pentru a face bani

Paula Chirilă a dezvăluit ce meserie a avut înainte de a deveni actriță. Asistenta lui Dan Capatos a muncit din greu pentru a câștiga bani în facultate.
23.11.2021 | 13:09
Ce meserie a avut Paula Chirila inainte de a deveni actrita A muncit din greu pentru a face bani
Ce meserie a avut Paula Chirilă înainte de a deveni actriță. Cât de greu i-a fost. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Paula Chirilă este asistenta lui Dan Capatos la Antena Stars, dar puțini știu ce meserie a avut înainte să devină actriță.

Blondina a lucrat ca asistentă medicală la Urgențe în timpul facultății. Vedeta nu poate uita cazurile cu care s-a confruntat în acea perioadă.

ADVERTISEMENT

În plus, i-a fost foarte greu să îmbine munca cu facultatea și nu avea timp de odihnă. Ziua avea cursuri, iar noaptea mergea la spital.

Paula Chirilă, despre meseria ei, înainte să devină actriță

În cadrul unui interviu, Paula Chirilă a vorbit despre perioada în care lucra ca asistentă. Deși se descurca destul de greu, asistenta TV spune că a putut face față acelei perioade, fiind destul de tânără.

ADVERTISEMENT

Vedeta crede că ar mai putea face acest lucru și acum, pentru că este o fire ambițioasă.

„Au fost 4 ani de facultate în care eu eram ziua la facultate, zi lumină. Și noaptea eram la spital, și apoi iarăși. De la 7 mergeam  la facultate, spălam pe jos în sala de mișcare. De la 9 începeam cursurile și terminam seara și mă duceam la spital.

Nu a fost deloc ușor. Acum privesc în urmă, așa, cu îngăduință, dar atunci a fost o perioadă foarte grea. Însă atunci fiind foarte tânără, am putut să duc chestia asta.

ADVERTISEMENT

Acum nu știu cum aș mai duce-o. Probabil  cu ambiția care mă caracterizează și la cât de încăpățânată sunt și ambițioasă, aș duce-o până la capăt dar cu eforturi mari”, a declarat Paula Chirilă pentru ciao.ro.

Întrebată dacă ar fi făcut față jobului de asistentă în perioada pandemiei de COVID-19, Paula Chirilă a spus că da. Nu a renunțat niciodată, așa că este sigură că s-ar fi descurcat.

ADVERTISEMENT

„Cu siguranță aș fi fost acolo, în primele rânduri. Nu m-am dat bătută niciodată și mai ales când a fost vorba să ajut oamenii.

Și ăsta a fost primul gând pe care l-am avut către Doamne-Doamne când am avut o perioadă foarte-foarte grea în viață și l-am rugat pe Dumnezeu să îmi arate calea, să mă ajute, să pot să fac bine.

Acum, poate fac bine oamenilor făcându-i să  zâmbească, înainte făceam la  propriu bine, pentru că eram cadru medical. Nu știu care îmi va fi drumul, dar  sper că e unul călăuzit de Dumnezeu”, a continuat asistenta de televiziune.

Paula Chirilă, despre momentele grele din perioada în care era cadru medical

Paula Chirilă a vorbit și despre momentele grele pe care le-a trăit atunci când era asistentă medicală. Asistenta TV își aduce aminte cu durere de clipele în care persoanele tinere mureau, iar ea nu putea face nimic pentru a-i ajuta.

Era asistentă chiar la Urgențe, așa că a trăit multe momente dramatice.

„Da! Au fost câteva momente foarte grele în care  efectiv au murit oameni în mâinile mele și nu am să uit asta nicio secundă cât o să trăiesc, nu am să uit să văd cum tineri mureau absolut fără să le mai putem face nimic, nici eu, nici medicul de garda, pur și simplu cedau.

A fost cumplit pentru că eu eram la urgențe medicale, chiar unde erau urgențele”, a fost răspunsul vedetei pentru sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT