Life

Ce meserie a avut Raluca Dumitru de la Survivor România înainte de a fi celebră. Din ce a făcut bani

14.04.2021 | 07:55
Ce meserie a avut Raluca Dumitru de la Survivor Romania inainte de a fi celebra Din ce a facut bani
Ce meserie a avut Raluca Dumitru de la Survivor România înainte de a fi celebră. Din ce a făcut bani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru de la Survivor România este una dintre cele mai cunoscute asistente TV, însă puțină lume cunoaște cu adevărat ce meserie a avut înainte de a fi celebră. Frumoasa brunetă făcea cu totul altceva în urmă cu 10 ani. 

S-a remarcat prin prisma emisiunii „Star matinal” de la Antena Stars, dar și ca fotomodel, însă înainte de aceste două locuri de muncă vedeta și-a urmat una dintre pasiuni. Mai exact, a fost dansatoare, una extrem de apreciată în această breaslă.

ADVERTISEMENT

Concurenta de la Kanal D făcea senzație pe scenele din țară, dar și de peste hotare alături de artista Cristina Rus, care la vremea respectivă semna contracte pe bandă rulantă. Raluca Dumitru urca pe marile scene și le arăta tuturor mișcările sale de dans.

Raluca Dumitru de la Survivor România are o altă meserie în spate. Despre ce e vorba

De altfel, Raluca Dumitru adoră să danseze, lucru pe care l-a demonstrat inclusiv recent, în competiția sportivă Survivor România, unde a intrat de foarte puțin timp. Fosta asistentă TV le-a oferit colegilor ei un show inedit, alături de Elena Marin.

ADVERTISEMENT

Cele două dansatoare s-au unduit în pași de dans, după ce au fost spectatoarele trupei Coco Bongo, recompensa primită după câștigarea jocului de săptămâna trecută. Așa au ajuns Faimoasele să le arate celor de acasă cât de bine se pricep la dans.

Potrivit libertatea.ro, frumoasa brunetă a fost și animatoare într-un club renumit din București, iar ulterior a ajuns să întrețină atmosfera în locații de noapte din orașul spaniol Marbella.

ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru a povestit la un moment dat că a început să lucreze de la vârsta de 16 ani, primul ei loc de muncă fiind acela de hostess. Fosta asistentă TV are în palmares și un pictorial incendiar în Playboy, realizat în anul 2011.

În momentul de față bruneta este determină să dea totul la Survivor România, mărturisind înainte de a pleca în Republica Dominicană că este gata să facă față lipsei de mâncare, dar îi este foarte teamă referitor la condițiile legate de cazare.

ADVERTISEMENT

„Sunt pregătită și fizic, dar și psihic. M-am cam înfometat săptămâna asta. Îmi e foame acum. Nu prea am dormit azi noapte. Nu îmi e frica de nimeni din competiție. Nu mai am emoții. Îmi e somn și foame.

Îmi e puțin teamă când mă gândesc că o să dorm în junglă. Cu mâncarea mai fac față. O să fiu irascibilă până mă obișnuiesc”, spunea vedeta înainte să plece din țară.

ADVERTISEMENT