Life

Ce meserie a avut Teo Trandafir înainte de a deveni cunoscută la TV. A fost nevoită să accepte un compromis pentru a face bani

Teo Trandafir ne încântă cu emisiunile pe care le moderează la Kanal D, însă înainte de a deveni cunoscută avea o meserie care nu avea deloc legătură cu televiziunea.
20.11.2021 | 17:56
Ce meserie a avut Teo Trandafir inainte de a deveni cunoscuta la TV A fost nevoita sa accepte un compromis pentru a face bani
ADVERTISEMENT

Celebra prezentatoare a fost nevoită să facă un mic compromis pentru a face bani. Concret, înainte de a apărea pe sticlă avea o meserie obișnuită.

Moderatoarea de la „Teo Show” a lucrat ca vânzătoare de sticlă, dar și de bilete. Ulterior, pe perioada facultății vedeta a ajuns să facă cu totul altceva.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a mărturisit că a lucrat ca profesior suplinitor de limba engleză, asta pentru că o studia la facultate pe lângă arabă.

Teo Trandafir, despre meseriile pe care le-a încercat. În ce domenii a lucrat

„Vindeam sticlărie și bilete de odihnă în magazinul Eva, din București, asta am făcut la început. Am plecat de la raionul meu de sticlărie, m-am dus la facultate.

ADVERTISEMENT

Am dat masterul, am luat 10, l-am băgat într-un caiet studențesc și m-am întors la tonetă. Cu diplomă cu 10 în caiet”, a dezvăluit Teo Trandafir, notează ciao.ro.

Mai târziu, vedeta s-a angajat ca secretară la postul de radio Fun București. Se întâmpla în anul 1991, urmând ca apoi să fie numită realizator de programe de știri.

ADVERTISEMENT

Doi ani mai târziu, Teo Trandafir a început să lucreze la Pro FM. Timp de un an prezentatoarea a lucrat ca redactor de știri și realizator – prezentator la emisiunea „Rondul de dimineață”.

„Este o perioadă în viaţă când fiecare trecem prin situaţii grele, iar oamenii au tendinţa să ne judece. Dacă te văd că strângi gunoaie, te judecă, crezând că toată viaţa ai făcut şi vei face asta.

ADVERTISEMENT

După o perioadă, m-am angajat la radio ca secretar-dactilograf, nu direct pe post. Am învăţat că oamenii au o perioadă a lor, niciodată să nu îi judeci după aparenţe”, a mai spus vedeta.

Teo Trandafir, debutul în televiziune. Cine a impulsionat-o

Teo Trandafir avea să facă primii pași în televiziune în anul 1994. Împinsă de la spate de Mihai Tatulici a ajuns să lucreze la Tele 7abc, unde a moderat alături de Mircea Badea emisiunea „Bună dimineața, România”.

În anul 1997 cei doi realizatori s-au mutat la Antena 1, unde de-a lungul timpului au moderat două programe, și anume: „Dimineața devreme” și „Teo și Mircea show”. În perioada 2000-2006 a lucrat la Pro TV.

Câțiva ani mai târziu, în septembrie 2013 Teo Trandafir avea să semneze cu un alt post de televiziune, Kanal D, acolo unde prezintă și în momentul de față emisiunea „Teo Show”.

ADVERTISEMENT