Fotbal intern

Ce meserie ar fi ales Dan Nistor dacă nu ajungea fotbalist! ”Asta îmi doream, chiar îmi plăcea”

14.12.2018 | 14:05
Ce meserie ar fi ales Dan Nistor daca nu ajungea fotbalist Asta imi doream chiar imi placea

Mijlocașul echipei Dinamo București, Dan Nistor, a declarat că dacă nu ajungea fotbalist i-ar fi plăcut să fie profesor de sport. Căpitanul ”câinilor” și-a adus aminte cum bătea mingea de cauciuc pe terenul de ciment din curtea școlii.

”Sincer, îmi doream să fiu profesor de sport. Chiar îmi plăcea, eram foarte bun prieten cu profesorul meu de la şcoală. Chiar mă învoia de la anumite ore şi eram pe terenul de la şcoală. Nu aveam posibilitatea unui teren sintetic, era pur şi simplu un teren de ciment şi jucam acolo. Erau mingi din acelea de cauciuc şi cu alea ne jucam, nu aveam posibilităţile de acum”, a afirmat mijlocașul dinamovist pentru Telekom Sport.

Dan Nistor se bucură după golul marcat în meciul FC Voluntari - Dinamo
Dan Nistor se bucură după golul marcat în meciul FC Voluntari – Dinamo

Ce meserie ar fi ales Dan Nistor dacă nu ajungea fotbalist: ”Am avut și un pic de noroc”

”Fiind la ţară, comuna Rucăr mai exact, judeţul Argeş, eram destul de departe de oraşe mari ca Braşov, Piteşti şi nu erau posibilităţi. Bineînţeles că trebuia să mă mut cu şcoala şi era foarte greu. A fost un dar de la Dumnezeu, m-a înzestrat cu acest dar, bineînţeles că am avut şi un pic de noroc, dar dacă munceşti mult şi eşti serios ai șanse”, a mai spus Dan Nistor referitor la meseria de fotbalist pe care a urmat-o.

”La 20 de ani am început fotbal de performanţă, la liga a treia, la Internaţional Curtea de Argeş, pe vremea aceea, după care am mers la Mioveni, apoi, treptat, am urcat la liga a doua și în prima ligă, mai târziu şi la echipa naţională, mai târziu şi în afară. Chiar le spuneam părinţilor mei că ce am realizat eu este de domeniul fantasticului”, a precizat Dan Nistor.

După meciul Dinamo – CFR Cluj 0-3, Dan Nistor a lansat un atac dur la adresa colegilor și a declarat că nu mai crede că formația sa mai poate prinde play-off-ul. Fotbalistul a fost contrazis chiar de antrenorul Mircea Rednic, care înaintea jocului cu U Craiova, a menționat că el mai speră ca Dinamo să ajungă în play-off.