Life

Ce meserie ar fi avut Randi dacă nu era artist. Cântărețul a spus adevărul

Randi, pe numele său adevărat Andrei Ștefan Ropcea, a dezvăluit care ar fi fost domeniul în care ar fi activat dacă nu avea o carieră de succes în industria muzicală.
27.06.2022 | 16:00
Ce meserie ar fi avut Randi daca nu era artist Cantaretul a spus adevarul
În ce domeniu ar fi lucrat Randi dacă nu ajungea cântăreț. Despre ce este vorba. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul a spus ce meserie i-ar fi plăcut să aibă în situația în care nu ajungea cunoscut pe scena muzicală. Vedeta a discutat deschis despre activitatea pe care ar fi dorit să o încerce, care nu este departe de cea artistică.

În ce domeniu ar fi lucrat Randi dacă nu ajungea cântăreț. Despre ce este vorba

Randi a atins culmile succesului alături de Marius Moga și a devenit un artist foarte apreciat pentru piesele pe care le lansează pe piață. Artistul a fost provocat unui exercițiu de imaginație și a dezvăluit ce ar fi făcut dacă nu era persoană publică.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul cântăreț a spus ce ar fi vrut să facă dacă nu ajungea pe scena muzicală. Este vorba de un domeniu care i-ar fi permis să-și pună la bătaie imaginația și creativitatea, așa cum se întâmplă și în cariera actuală.

„În publicitate mi-ar fi plăcut să lucrez, tot într-un domeniu creativ. Să creez concepte”, a declarat vedeta într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Randi, detalii despre cariera muzicală

De ceva timp Randi lucrează la un nou concept în ceea ce privește cariera muzicală și este pregătit să debuteze peste hotare. Artistul crede că publicul din străinătate este mai numeros și are șanse mai mari de evoluție.

Mai exact, cântărețul se concentrează pe muzica electronică, underground, dar cu influențe proprii. Mai mult decât atât, solistul vrea să susțină cât mai multe concerte live.

ADVERTISEMENT

„Proiectul are alt nume și trebuie să trag linie între ele ca să nu existe confuzii în primul rând. Eu când am plecat cu MoRandi tot un fel de muzică electronică era, dar era un dance-comercial, iar ce fac acum este un underground.

Îmi plac foarte mult oamenii care vin genul ăsta de evenimente și chiar vreau să mă duc în zona aia, mai mult chiar decât în comercial”, a declarat Randi în urmă cu ceva vreme pentru evz.ro.

ADVERTISEMENT