Life

Ce meserie are Irina Tănase. Iubita lui Liviu Dragnea face bani frumoși, chiar și în pandemie

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, face bani frumoși în plină pandemie. Ce meserie are tânăra de 28 de ani?
25.05.2021 | 22:46
Ce meserie are Irina Tanase Iubita lui Liviu Dragnea face bani frumosi chiar si in pandemie
ADVERTISEMENT

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, face bani frumoși, chiar și în timpul pandemiei, după ce s-a lansat în afaceri. Blondina a devenit bună prietenă cu o altă tânără apropiată de vârsta ei și au decis să colaboreze din punct de vedere profesional.

Partenera controversatului politician este foarte apropiată de Sânziana. Cele două și-au deschis o afacere în inima Capitalei, aproape de Piața Romană.

ADVERTISEMENT

Ce meserie are Irina Tănase. Iubita lui Liviu Dragnea face bani frumoși, chiar și în pandemie

Irina Tănase și Liviu Dragnea formează un cuplu de mai bine de cinci ani. Tânăra a intrat în anturajul fostului șef PSD în 2013, atunci când lucra ca secretară cabinetul Ministerului Dezvoltării Regionale și Tursimului, condus chiar de actualul partener.

Ulterior, Irina a fost numită în funcția de consilier al lui Liviu Dragnea până în 2016, atunci când a demisionat, întrucât relația lor devenise tot mai mediatizată.

ADVERTISEMENT

În prezent, Irina Tănase se ocupă de afaceri împreună cu Sânziana, tânăra care i-a luat locul în poziția de consilier. Cele două dețin împreună un cabinet de mediere în apropiere de Piața Romană, informează wowbiz.ro.

Sânziana a devenit consiliera lui Sevil Shhaideh și nu deținea niciun venit atunci când a preluat funcția, la un an după retragerea Irinei.

ADVERTISEMENT

În 2019, tânăra a încetat să mai fie consilier și deja era apropiată de Irina Tănase.

Atât Irina Tănase, cât și prietena ei au absolvit un curs de mediator în urmă cu aproximativ doi ani. Nu este de mirare că au ales să-și deschidă o afacere în acest domeniu.

Chiar dacă sunt doi ani de când iubitul ei se află la închisoare, Irina Tănase a mers înainte și a avut grijă de afacerea ei.

ADVERTISEMENT

În tot acest timp, tânăra s-a gândit numai la Liviu Dragnea și așteaptă cu nerăbdare să-l vadă înapoi acasă. Irina Tănase nu s-a gândit niciodată la despărțire și este dispusă să-l aștepte pe logodnicul ei până când va fi din nou liber.

Liviu Dragnea și Irina Tănase formează un cuplu de ani buni, în ciuda diferenței de vârstă de 30 de ani. Niciunul dintre ei nu a luat în seamă criticile legate de relația lor.

ADVERTISEMENT