Life

Ce meserie avea Feli Donose înainte de muzică. Și-a încercat norocul în diverse domenii

Feli Donose a devenit cunoscută în anul 2014, dar puțină lume cunoaște amănunte despre meseriile pe care le-a încercat înainte.
01.11.2021 | 20:29
Ce meserie avea Feli Donose inainte de muzica Sia incercat norocul in diverse domenii
Ce meserie avea Feli Donose înainte de muzică. Și-a încercat norocul în diverse domenii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la „Vocea României” (2012) a muncit mult pentru a ajunge la statutul actual, precizând care au fost domeniile în care a lucrat de-a lungul anilor.

Concret, blondina nu ascunde faptul că a pornit de jos pentru a-și vedea visul împlinit, Feli Donose lucrând în trecut ca agent de vânzări, la un fast food sau ca barman.

ADVERTISEMENT

Ce făcea Feli Donose înainte să fie celebră. Cum a ajuns blondina să fie cunoscută

„Eram agent de vânzări la o companie de telefonie mobilă, după care mi-am dat seama că nu am cum să trăiesc dintr-un salariu fix. Atunci descopeream supa la plic, cam atât de low-budget eram.

După aia, m-am angajat în comerţ. Am lucrat într-un fast food, apoi s-a deschis primul mall din Cluj şi m-am angajat acolo. Şi uite aşa am reuşit, din lumea asta de barman-ospătar, să supravieţuiesc uşor-uşor tot mai bine.

ADVERTISEMENT

Eu m-am dus orbeşte în Cluj că am zis că e un oraş mai mare, cu posibilităţi mai mari de a face muzică, poate găsesc pe cineva”, a declarat Feli Donose într-un interviu pentru adevarul.ro.

Îndrăgita artistă a muncit mult pentru visul său. Ziua era la diferite locuri de muncă, în timp ce noaptea o prindea în studiourile de înregistrare, până într-o zi când a avut parte de o surpriză uriașă.

ADVERTISEMENT

Cântăreața avea să fie sunată de Grasu XXL, cel care i-a dat prima șansă în domeniul muzical. Așa a început Feli Donose să facă primii pași către pasiunea sa.

Feli Donose, telefon din partea lui Grasu XXL. Cum a reacționat vedeta

Concret, când a fost descoperită vedeta lucra într-un fast food chinezesc, telefonul de la rapper fiind unul care a șocat-o în primele secunde. Ulterior, s-a liniștit.

ADVERTISEMENT

„Şi aşa se face că ziua eram barman-ospătar şi seara lucram în studio la piese. Apoi am scris o piesă care a scăpat pe net şi pe care a auzit-o Grasu XXL, care m-a sunat când lucram într-un fast food chinezesc.

Spălam o caserolă când am văzut că mă sună un număr. Eu am panică dacă nu cunosc numărul: «Aoleu! A murit cineva!». Că sunt dramatica pământului! Iau telefonul şi aud: «Bună, Feli, Dragoş Nichifor sunt, mi se mai spune Grasu XXL».

Am leşinat! «Am văzut o înregistrare cu tine şi mi-ar plăcea să facem o piesă împreună». Deci nu mai auzeam şi nu mai vedeam nimic. Dar ştii cum am reacţionat?

«Da, Dragoş, uite, poţi să mă suni mai târziu că nu pot vorbi acum». Ca să nu îmi vadă extazul şi nesiguranţele, ştii?”, a mai spus cântăreața despre oportunitatea primită la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT