Life

Ce meserie și-ar fi dorit Inna să aibă. Dezvăluiri neașteptate: ”Nu am îndrăznit să visez atât de sus”

Inna este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Numele ei este cunoscut însă și la nivel internațional, artista susținând nenumărate concerte în afară.
27.02.2023 | 21:40
Ce meserie siar fi dorit Inna sa aiba Dezvaluiri neasteptate Nu am indraznit sa visez atat de sus
Ce meserie ar fi putut avea Inna. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Inna poate să spună că trăiește un vis devenit realitate din toate punctele de vedere. Niciodată nu ar fi luat în calcul o astfel de evoluție, iar asta o spune chiar ea, care ar fi avut alte așteptări de la viață. Artista recunoaște că niciodată nu a visat că va ajunge atât de sus.

Inna își trăiește visul pe plan profesional

Nu doar că este cunoscută în toată România, dar are nenumărate piese care sunt apreciate și în străinătate. De asemenea, Inna, care s-a și logodit recent cu Deliric, a avut numeroase concerte în diferite colțuri ale lumii și a bifat nenumărate colaborări cu artiști de top internaționali.

ADVERTISEMENT

Artista a ajuns inclusiv la case de discuri precum Atlantic Records sau ROC Nation care îi aparține lui Jay-Z, însă spune că nu a reușit singură, ci cu ajutor unor oameni importanți din viața sa, care au învățat-o că orice limită poate fi depășită.

”Nu aș fi crezut vreodată că voi ajunge aici, pentru că, recunosc, nu am îndrăznit să visez atât de sus. (…) Ce a fost esențial pe acest drum al meu e că i-am avut mereu alături de mine pe Lucian și echipa mea de la Global Records, oameni pasionați, ambițioși, muncitori, visători și convinși că nu există limite atunci când iubești ceea ce faci”, a mărturisit artista, într-un interviu acordat pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Și familia a sprijinit-o enorm, necondiționat și a avut încredere în ea, la orice pas. De asemenea, managerul său Lucian a fost cel care a făcut-o să viseze la ceva măreț și iată că asta s-a și întâmplat, cu mult efort însă, a mai adăugat Inna.

Ce meserie și-ar fi dorit Inna să aibă dacă nu reușea în muzică

Artista a moștenit talentul muzical de la bunica și de la mama ei. A crescut cu muzică în casă și a cântat în corul bisericii. Tot părinții ei au fost cei care au înscris-o la lecții de canto, iar mai apoi artista a participat la diferite concursuri și festivaluri.

ADVERTISEMENT

Lucrurile nu au mers însă așa cum s-ar fi așteptat. Inna spune că deși visul suprem era să fie pe scenă, acest lucru părea destul de îndepărtat. Astfel, artista a început să se gândească la ce să facă mai departe, iar unele lucruri nu aveau deloc legătură cu ceea ce face acum.

În cazul în care nu ar fi evoluat atât de mult, iar cariera ei în muzică nu ar fi ajuns într-un astfel de punct, Inna spune că i-ar fi plăcut să fie ori fotograf, iar asta se poate observa și din imaginile pe care le postează pe conturile de socializare, ori hair-stylist, însă iată că viața avea să îi aducă alte surprize.

ADVERTISEMENT

”(…) aproape că nu mă mai vedeam pe scenă, deși acesta era visul suprem. Atunci nu știam exact care era altă opțiune pentru mine, acum știu că mi-ar fi plăcut să fiu fotograf sau hairstilist”, a mai povestit artista, în interviul acordat pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: