Life

Ce meserie surprinzătoare are fata lui Nico. Alexandra Matei nu i-a călcat pe urme mamei sale

Ce meserie surprinzătoare are fata lui Nico. Artista este una dintre cele mai celebre cântărețe, dar Alexandra Matei nu i-a călcat pe urme mamei sale. Iată cum câștigă aceasta bani!
25.08.2022 | 17:54
Ce meserie surprinzatoare are fata lui Nico Alexandra Matei nu ia calcat pe urme mamei sale
Cu ce se ocupă fiica lui Nico. Ce loc de muncă are Alexandra Matei. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Nico este una dintre cele mai cunoscute cântărețele din țara noastră, iar fiica ei este o tânără de 32 de ani care face totul pentru a-și îndeplini visele!

Cu ce se ocupă fiica lui Nico. Ce loc de muncă are Alexandra Matei

Fiica lui Nico are 32 de ani și nu este străină de lumina reflectoarelor, chiar dacă nu a călcat pe urmele mamei sale și nu s-a făcut cântăreață.

ADVERTISEMENT

Alexandra Matei a mai apărut la televizor, ea fiind una dintre participanții emisiunii Supraviețuitorul de la Pro TV, din anul 2016.

De atunci, Alexandra Matei și-a dat seama că vrea să rămână în lumina reflectoarelor și că îi place televiziunea. Astfel, tânăra a făcut tot ce a stat în putință pentru a-ași atinge visul de a fi parte din lumea de pe micul ecran.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Nico este prezentatoare de știri la televiziunea din orașul natal, Ploiești, acolo unde îi așteaptă pe telespectatori cu cele mai noi informații din sport.

„De luni ne vedem la Ploiești TV, cu cele mai noi știri din sport”, spunea tânăra atunci când s-a angajat.

ADVERTISEMENT

Au trecut șapte luni de atunci, iar fiica lui Nico este foarte mândră de jobul ei, așa că postează mereu imagini pe rețelele de socializare cu activitatea sa de la televiziune.

Ce spune Nico despre fiica ei, Alexandra

În urmă cu ceva timp, artista de muzică ușoară Nico spunea că nu îi vine să creadă cât de repede au trecut anii, deoarece fiica ei are deja o vârstă frumoasă a maturității.

ADVERTISEMENT

La acea vreme, Alexandra avea 29 de ani, dar mama ei a spus că nu se teme niciodată să își spună vârsta, mai ales pentru că se bucură de moștenirea unei gene foarte bune și arată cu zece ani în minus.

„Are 29 de ani. Nu-mi vine să cred că au trecut anii atât de frumos! Ea niciodată nu și-a ascuns vârsta pentru că e mândră de ea.

Ca și mine, moștenește o genă foarte bună. La 29 de ani arată cu 10 ani în minus! Are o genă bună”, spunea Nico pentru Libertatea.

ADVERTISEMENT