Life

Ce meserie surpriză are fiica Loredanei Groza. Tânăra de 22 de ani nu a moștenit vocea mamei

14.01.2021 | 17:18
Ce meserie surpriza are fiica Loredanei Groza Tanara de 22 de ani nu a mostenit vocea mamei
Ce meserie surpriză are fiica Loredanei Groza. Tânăra de 22 de ani nu a moștenit vocea mamei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Loredana Groza are o fiică în vârstă de 22 de ani de care este tare mândră, chiar dacă tânăra nu a mers pe urmele celebrei artiste. Elena nu a moștenit vocea mamei și are o meserie surpriză pe care o face cu cea mai mare plăcere. 

Fata juratei de la X Factor compune melodii încă de la o vârstă foarte mică, în momentul de față fiind producător muzical la un cunoscut post de radio. Elena Boncea a urmat cursurile unui liceu de prestigiu din Capitală, unde toate materiile au fost predate în limba engleză.

ADVERTISEMENT

Ulterior, tânăra a studiat la Universitatea Oxford din Marea Britanie, însă a revenit pe meleagurile natale unde a compus melodii pentru mai multe case de producție. Fiica Loredanei Groza este foarte implicată în ceea ce face, precizând că i-a fost greu să aibă o mamă celebră.

Fiica Loredanei Groza, meserie neașteptată. În ce domeniu lucrează Elena

„Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică. Eu cânt puțin, dar, în general, sunt o pacoste”, a declarat unicul copil al artistei Loredana Groza, în urmă cu ceva vreme, informează libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Elena Boncea a împlinit frumoasa vârstă de 22 de ani în vară, ocazie cu care celebra sa mamă i-a transmis un mesaj emoționant prin intermediul unui colaj de fotografii. A fost unul dintre puținele momente în care vedeta a publicat imagini cu fiica sa.

„Puiul meu, sunt 22 de ani astăzi de când m-ai făcut Mamă! Cine ar fi crezut că după atâția ani încă învăț cum să fiu mamă! Ai venit pe pământ și în viața mea ca o binecuvântare divină! Îți doresc să fii sănătoasă și fericită și să-ți trăiești visele!”, a scris cântăreața pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Tânăra este copia fidelă a mamei sale, însă varianta brunetă. De altfel, Elena este o fire rezervată, care nu postează imagini provocatoare, motiv pentru care conturile sale de socializare sunt private. Cântăreața Loredana Groza o ferește pe Elena în felul acesta de reacțiile oamenilor din online.

„Mă aștept la judecată și scrutinizare, pentru că sunt în lumina reflectoarelor și atunci când eșți pe o pagină de social media sau la televizor sau pe stradă tot timpul cineva vă comenta pentru că la asta cu toții ne pricepem.

ADVERTISEMENT

Nu iau asta în mod negativ și uneori îmi dau seama că oamenii nu înțeleg că poate fi o glumă, că poate fi o ironie, că în spatele unei imagini care poate fi provocatoare.

E dorința mea de a inspira și alte femei să aibă curaj, să fie feminine, să iasă din tricourile oversize și să încerce să fie cât mai frumoase, cât mai sexy, pentru că orice femeie are frumusețea ei”, spunea jurata de la Antena 1 recent, notează protv.ro.

ADVERTISEMENT