Life

Ce meserie voia să aibă Sorin Bontea. Nu are nicio legătură cu bucătăria

Sorin Bontea a ajuns bucătar, dar visul lui era altul! Ce meserie voia să aibă faimosul jurat de la Chefi la cuțite când era doar un copil. Visul lui nu s-a îndeplinit.
19.08.2022 | 08:28
Ce meserie voia sa aiba Sorin Bontea Nu are nicio legatura cu bucataria
Ce meserie voia să aibă Sorin Bontea. Visul lui nu s-a îndeplinit. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Sorin Bontea visa o cu totul altă meserie când era mic. Iată ce își dorea faimosul chef să devină în copilărie!

Ce meserie voia să aibă Sorin Bontea. Visul lui nu s-a îndeplinit

Sorin Bontea a ajuns bucătar, deși nu acesta era visul lui în copilărie. Faimosul chef voia să fie cântăreț și chiar și-a cumpărat propria chitară.

ADVERTISEMENT

Juratul de la emisiunea Chefi la cuțite și-a dat seama de talentul și pasiunea lui pentru cântat când avea 11 ani și a fost la colindat într-o iarnă.

Alături de alți prieteni, preocupați și ei de muzică, Sorin Bontea stătea să învețe acordurile desenate pe hârtie. Mai mult, acesta le-a spus părinților săi că vrea să meargă la școala populară de artă.

ADVERTISEMENT

Lucrurile nu s-au mai întâmplat așa cum și-a dorit, deoarece la 16 ani s-a angajat în bucătărie.

Mama sa a fost cea care i-a insuflat pasiunea pentru gastronomie, aceasta fiind bucătăreasă la o grădiniță din Capitală.

ADVERTISEMENT

„Nu mai știu câți ani aveam, zece, 11 ani și am fost la colindat. Mi-am luat chitara și mai aveam câțiva prieteni care cântau.

Eram vreo trei care cântam și învățăm acordurile desenate pe hârtie.

Am spus că vreau să merg la școala populară de artă. Cred că aveam și puțină voce pe vremea aceea. Când a trecut timpul, m-am angajat la 16 ani în bucătărie și de atunci…”, a spus Sorin Bontea în podcastul Fain și Simplu.

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea a încercat să reia pasiunea când era adult

Sorin Bontea de la Chefi la cuțite a încercat să mai dea o șansă pasiunii sale când deja devenise adult și a început niște cursuri de chitară, dar nu au durat decât două-trei luni, după care cheful a renunțat.

„Am încercat, pe la vreo 20 și ceva de ani, să mă apuc iar să învăț chitară. Am învățat vreo două-trei luni cu un profesor și nu am mai cântat”, a mai spus Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT