Life

Ce meserii au părinții lui Florin Ristei. În ce domenii profesează, de fapt. E uimitor

Florin Ristei este un artist foarte cunoscut, dar despre care se cunosc puține informații ce țin de familie și cei dragi. În ce domenii lucrează părinții săi.
27.06.2022 | 18:39
Ce meserii au parintii lui Florin Ristei In ce domenii profeseaza de fapt E uimitor
Ce profesii au părinții lui Florin Ristei. Artistul e mândru de familia sa. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Concurentul emisiunii Te cunosc de undeva a spus ce meserii au părinții săi. Prezentatorul de la Antena 1 a spus în ce domenii profesează, de fapt, mama și tatăl său, despre care nu se știu foarte multe aspecte importante.

Ce profesii au părinții lui Florin Ristei. Artistul e mândru de familia sa

Florin Ristei a discutat despre meseriile pe care le au părinții săi, colega sa de la Te cunosc de undeva fiind curioasă să afle mai multe amănunte. Ilona Brezoianu este o actriță care îl cunoaște destul de bine pe artist.

ADVERTISEMENT

„Știu cât porți la picior, știu ce e mama ta, e profesoară de franceză. Știu cam tot”, a declarat vedeta, care a fost contrazisă de prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani, notează a1.ro.

„Nu știi ce e tata”, a afirmat Florin Ristei, care a primit o replică surprinzătoare din partea colegei sale de platou.

ADVERTISEMENT

„Nu știuu. Dada, vreau să-mi spui”, a adăugat Ilona Brezoianu.

„Ce ai crede tu că e tata?!”, a încercat solistul să mai amâne momentul dezvăluirii.

„Sincer, mă gândesc cu ce s-ar putea căsători o doamnă profesoară de franceză… Că nu ia orice. Cred că este ceva cu matematică”, a completat actrița.

„Nu, e medic veterinar. Îmi plăcea când îl suna lumea noaptea și se ducea să scoată… știi cum scoți un puiuț din vacă? Cu mâna, mă. Aoleu, când am auzit așa ceva, doamne ferește”, a încheiat Florin Ristei.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, concurentul de la Te cunosc de undeva a mai subliniat că figura paternă „nu mai injectează de mult pisici”, semn că s-a retras din activitate și a ieșit la pensie.

Florin Ristei, moment emoționant cu mama sa

Florin Ristei este foarte discret în ceea ce privește familia sa, cu care are o relație specială și apropiată. Cântărețul a avut parte de un moment emoționant alături de mama sa, Argentina, pe care a convins-o să cânte împreună.

ADVERTISEMENT

Femeia se apropie de vârsta de 70 de ani și este o persoană căreia i-a plăcut foarte mult muzica, pasiune pe care o are de mică, chiar dacă nu a încercat o meserie în acest domeniu.

ADVERTISEMENT