Ce moment! Varane, primul gol pentru Franța într-un meci oficial

Alin M   
în CM 2018
06/07/2018, 19:32
Ce moment! Varane, primul gol pentru Franța într-un meci oficial
Varane inscrie pentru Franta intr-un moment important la CM 2018

Reușita din Franța – Uruguay 2-0, contând pentru faza sferturilor de finală de la CM 2018, a fost prima din cariera lui Raphael Varane într-un meci oficial jucat în tricoul „Les Bleus”.

Fundașul central de la Real Madrid nu mai marcase pentru naționala Franței din 26 martie 2015, când puncta într-o partidă amicală cu Brazilia. Cu un an mai devreme, Varane înscria primul său gol pentru „cocoși”, în amicalul câștigat cu 1-0 în fața Suediei. Pe lângă faptul că aceste reușite au venit în jocuri de pregătire, ele au fost marcate și pe teritoriul Franței, astfel că golul cu Uruguay constituie o altă premieră pentru Varane.

La doar 25 de ani, Varane a strâns deja 47 de selecții la prima reprezentativă, iar, dacă va continua pe această linie, are toate șansele să depășească suta. Varane a devenit om de bază și în defensiva lui Real Madrid, unde face cuplu în axul central cu Sergio Ramos.

Francezul a sosit pe Santiago Bernabeu în vara anului 2011, când madrilenii îl transferau după un singur sezon petrecut la RC Lens în schimbul sumei de zece milioane de euro.

Închide ×