News

Ce moștenire fabuloasă le-a lăsat o profesoară apropiaților! Nimeni nu știa cât era de bogată

27.02.2021 | 17:06
Ce mostenire fabuloasa lea lasat o profesoara apropiatilor Nimeni nu stia cat era de bogata
ADVERTISEMENT

FANATIK îți spune ce moștenire fabuloasă le-a lăsat o profesoară apropiaților! Vorbim despre un cadru didactic din Italia care a predat literatură. Aceasta a provocat o surpriză uriașă tuturor cunoscuţilor şi prietenilor, după moartea sa.

La deschiderea testamentului, toți au rămas cu gura căscată. Cei prezenți au aflat că prietena lor deţinea o avere impresionantă.

ADVERTISEMENT

Edmonda Marisa Cavanna a murit anul trecut la vârsta de 96 de ani. Aceasta își făcuse testamentul încă din anul 2012, dar nimeni nu ştia ce conţine.

Ce moștenire fabuloasă le-a lăsat o profesoară apropiaților!

Și, în mod categoric, nimeni nu știa că profesoara avea peste 25 milioane de euro în conturi. Conform presei din Italia, milioane de euro au fost donaţi mai multor spitale, asociaţii sau organizaţii non-profit.

ADVERTISEMENT

A existat însă și o condiție – femeia a solicitat ca banii, în cazul spitalelor, să nu fie folosiți pentruadministrarea şi întreţinerea lor, ci pentru cercetarea şi achiziţionarea de echipamente.

După care, profesoara a trecut la un alt capitol. A lăsat alte câteva milioane bune prietenilor apropiaţi, nepoatei sale, dar şi femeii care a îngrijit-o în ultimii ani de viaţă.

ADVERTISEMENT

Nu mică a fost mirarea când aceasta din urmă a primit nu mai puțin de 3,7 milioane de euro. „Nu mă aşteptam să fiu şi eu în testament”, a exclamat notarul acesteia și el unul dintre beneficiarii averii.

Apropiații spun că aceasta a fost lucidă tot timpul și înainte să moară a scris o scrisoare de mulţumire medicilor care au îngrijit-o, dar și prietenilor. În finalul rândurilor, femeia nu a uitat să le spună o vorbă bună şi foştilor studenţi.

ADVERTISEMENT

De remarcat că bătrâna nu a fost niciodată căsătorită, nu a avut copii, iar o parte din avere o primise moştenire, la rândul său, de la familie

ADVERTISEMENT
Tags: