Fotbal international

Real Madrid, decizie radicală în cazul Gareth Bale. Ce se va întâmpla cu galezul, dacă va rămâne

09.05.2019 | 12:35
Real Madrid decizie radicala in cazul Gareth Bale Ce se va intampla cu galezul daca va ramane

Real Madrid va trece la măsuri dure, radicale, în cazul Gareth Bale, dacă internaţionalul galez nu va înţelege că trebuie să îşi caute echipă începând din această vară. Antrenorul Zinedine Zidane a fost categoric în privinţa viitorului lui Gareth Bale pe Santiago Bernabeu pentru sezonul viitor. “Nu intră în planurile mele” – a dat verdictul tehnicianul francez.

Ce msăură dura va lua Real Madrid în cazul Gareth Bale dacă galezul nu va pleca

Probabil că orice alt jucător, aflând din gura antrenorului său faptul că nu este dorit în lot, ar fi contactat agenţii săi şi ar fi căutat să îşi găsească o altă echipă, unde să reprezinte o piesă de rezistenţă. Nu şi Gareth Bale, care are un salariu faraonic la Real Madrid şi la care nu vrea să renunţe nici în ruptul capului. Bale câştigă 600.000 de euro pe săptămână, adică 2,4 milioane de euro pe lună şi aproape 30 de milioane pe an, fără prime.

Contractul galezului se întinde până în vara lui 2022 şi agentul său, Jonathan Barnett, a anunţat că Bale este decis să îşi respecte contractul până la capăt, adică să încaseze muntele de bani chiar dacă nu joacă. “Nu ştiu ce spune Zidane în privinţa lui Gareth, dar de un lucru vă pot asigura. Jucătorul este fericit la Madrid şi intenţia sa fermă este de a rămâne până la finalul contractului”.

Real Madrid Gareth Bale se poate termina cu trimiterea jucătorului galez la echipa U23 a clubului
Real Madrid Gareth Bale se poate termina cu trimiterea jucătorului galez la echipa U23 a clubului

Bale nu mai e dorit de nimeni la Real Madrid

Bale este în dizgraţia tuturor la Real Madrid. Antrenor, mare parte dintre jucători, care consideră că de foarte multe ori prin atitudinea sa galezul îi sfidează, conducerea clubului, în frunte cu preşedintele Florentino Perez şi nu în ultimul rând suporterii, care au început să îl huduie şi să îi strige când apare pe teren Fuera, un fel de Pleacă, dar nimic nu pare a-i schimba intenţiile lui Bale.

Poate doar decizia lui Real Madrid, în cazul în care Gareth va rămâne, de a-l trimite pe cel mai bun jucător al naţionalei Ţării Galilor să să antreneze şi să joace la echipa U23 a clubului, ceea ce ar reprezenta o maximă umilinţă pentru un fotbalist pentru care Real Madrid a plătit 100 de milioane euro în 2013. Şefii lui Real sunt atât de disperaţi să scape de el, încât au anunţat că dacă va accepta un împrumut până la final de contract sunt gata să îi achite ei jumătate din salariul de 600.000 de euro săptămânal, numai să nu mai apară în vestiarului de pe Bernabeu.