Walter Zenga începe treaba în Anglia! Ia un SUPER atacant de la Benfica

Marian Popovici   
in STIRI INTERNATIONALE
31/07/2016, 13:04
Walter Zenga începe treaba în Anglia! Ia un SUPER atacant de la Benfica

UPDATE 13:03 / Walter Zenga a şi început treaba la Wolverhampton. Clubul din Anglia preluat recent de chinezi e aproape de un super transfer. Atacantul Talisca de la Benfica e dorit la Wolves, a cărui proprietari pun pe masă 21 de milioane de euro.

Wolves se luptă cu Liverpool pentru Talisca, dar englezii scriu că Wolves îl tentează pe atacant şi cu un salariu uriaş. Obiectivul lui Zenga e promovarea în Premier League.


Walter Zenga este noul antrenor al echipei Wolverhampton Wanderers din Championship. E prima experienţă a italianului în Anglia, unde va avea ca obiectiv promovarea în Premier League.

Directorul lui Wolves, Jeff Shi a declarat la numirea lui Walter că e un antrenor experimentat şi cu siguranţă poate să readucă clubul în Premier League:

“Zenga e noul antrenor al clubului nostru. Sîntem încîntaţi că avem un antrenor experimentat, care a avut multe performanţe atît ca jucător, cît şi ca antrenor. Sperăm să avem o colaborare strînsă şi să revenim în Premier League”, a declarat preşedintele clubului.

Antrenorul în vîrstă de 56 de ani a fost fără angajament în ultimele 4 luni. Ultimul club la care a antrenat Zenga e Al-Shabab.

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×