Anunţul lui Şumudică despre situaţia lui Budescu

Astra, transfer, sanmartean, coman, Budescu

Update / Marius Şumudică, antrenorul Astrei, a vorbit despre Constantin Budescu şi Lucian Sănmărtean. Acesta a dezvăluit că oficialii campioanei României au început negocierile cu fostul stelist.

"Există o discuţie cu Sănmărtean, mi-a spus domnul Buduru. Există interes şi pentru Budescu. Îi vrem pe amîndoi", a spus Şumudică.

-----------------------

Gigi Becali a declarat zilele trecute că Budescu este foarte aproape de Steaua. Acest anunţ al patronului stelist a fost repede infirmat de Dănuţ Coman. Oficialul Astrei este de părere că Budescu va juca numai la Astra, în cazul în care se întoarce în România!

”Budescu e un jucător de calitate. Orice echipă şi-l doreşte. Am ajuns la un numitor comun cu el. Dacă va juca în ţară, va juca numai la Astra. Si eu şi conducerea am discutat cu el. A discutat şi Şumudică. Dacă îşi va rezolva problemele cu echipa din China, săptămîna viitoare va începe antrenamentele la Astra”, a spus preşedintele campioanei României.

Dănuţ Coman îl doreşte şi pe Lucian Sămărtean la Astra: ”Ne-ar trebui un jucător ca Sănmărtean. Am vrut ca el să facă parte din lotul nostru. Un jucător ca el se naşte o dată la o sută de ani. Îl vom contacta zilele următoare”, a spus oficialul Astrei.