Sport

Ce națională de la Euro 2020 are cel mai frumos echipament

Experții au făcut un top al celor mai frumoase echipamente de la Euro 2020.
08.06.2021 | 17:47
Ce nationala de la Euro 2020 are cel mai frumos echipament
Italia, cel mai frumos echipament de la Euro 2020

Înainte de Campionatul European de fotbal, curg topurile pe diverse teme. Desemnarea celui mai frumos echipament care urmează să intre în arenă la turneul final a fost mereu un subiect de abordat pentru mass-media din întreaga lume.

Kiturile naționalelor prezente la Euro 2020 au fost luate la puricat de către iscoditoarea presă engleză.

Italia, cel mai frumos echipament de la Euro 2020

”Mirror”, cotidian britanic, a pus lupa pe toate participantele și a stabilit că echipamentul ”de acasă” al Italiei respectă cel mai bine criteriile estetice, fiind ales cel mai frumos dintre toate cele prezente la Euro.

Tricourile ”azzurrilor” pot fi văzute încă din prima zi de la Campionatul European, pe 11 iunie, când Italia, pregătită de selecționerul Roberto Mancini, deschide balul, pe stadionul ”Olimpic” din Roma, contra Turciei. Favorita clară este Italia, dacă e să ne uităm la cotele de la pariuri sportive.

Surprinzător, ora exactă în moda sportivă nu se dă nici de la Paris, nici de la Londra. Selecționatele Franței și Angliei nu au în 2021 un echipament capabil să cucerească inimile microbiștilor și să determine o mult-dorită creștere a vânzărilor pentru firmele de echipament sportiv.

Rusia are tricouri mai frumoase decât Portugalia și Germania

În urma Italiei se clasează echipamentul de deplasare al Rusiei. Naționala de la Moscova are de disputat două meciuri socotite în deplasare, în Grupa B. De fapt, ambele se joacă acasă, la St. Petersburg: Belgia – Rusia (12 iunie) și Finlanda – Rusia (16 iunie). Ultimul, Rusia – Danemarca, 23 iunie, are loc la Copenhaga.

Podiumul este încheiat de un alt echipament de rezervă, cel deținut de selecționata Suediei. Naționala nordică poate fi văzută în arenă în Grupa E: Spania – Suedia (14 iunie), Suedia – Slovacia (18 iunie) și Suedia – Polonia (23 iunie).

În top 10 se află kiturile de acasă ale Croației și Portugaliei, precum și kitul de deplasare al Germaniei.

Croația joacă în Grupa D contra Cehiei, Angliei și Scoției. În schimb, campioana Europei, Portugalia, a fost repartizată de sorți în ”grupa” morții”, alături de Franța, Germania și Ungaria. Situaţia în această grupă este complicată, nu avem o favorită certă la câştigarea grupei. Germania şi Franţa au cotele 2.30, respectiv 2.40, însă să nu uităm că Portugalia este o echipă care mereu a fost capabilă de surprize majore.

Cotele prezentate în acest articol pot suferi modificări şi sunt din oferta de pariuri sportive NetBet, primul operator licenţiat în România, care pe lângă pariuri are în portofoliu şi jocuri de poker, de cazino, table dar şi mese cu dealer live.

Tags: