Life

Ce ne aduce Luna Roz din 14 iunie 2022. Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu

Astrologul Camelia Pătrășcanu a realizat horoscopul pentru evenimentul din 14 iunie 2022, când se va produce o Lună Plină Roz. Cum este influențată fiecare zodie?
08.06.2022 | 11:19
Ce ne aduce Luna Roz din 14 iunie 2022 Horoscop realizat de Camelia Patrascanu
Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu: Lună Roz pe 14 iunie. Foto: Youtube Canal 33
ADVERTISEMENT

Luna căpșunie sau Luna Roz din 14 iunie 2022 va aduce câteva schimbări plăcute în viețile multora. Iată horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu cu ocazia acestui fenomen astrologic!

Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu. Ce aduce Luna Roz din 14 iunie 2022

Berbecii, cu Jupiter și Marte în semnul lor zodiacal, se mobilizează. Impulsul este bun, dar trebuie să fie sprijinit de o bună cunoaștere a posibilităților lor. Taurii pot realiza multe lucruri doar dacă vor ști să colaboreze cu ceilalți. Își dau seama că pot face niște manevre inspirate.

ADVERTISEMENT

Gemenii au o perioadă dificilă cu banii în perioada care urmează. Riscă să fie într-o gaură. E bine să nu riște să intre într-un proiect în luna iunie. Racii au parte de o lună ceva mai bună, dacă își păstrează glasul. Tranzitele confirmă priceperea lor. Pot câștiga autoritate.

Leii pot avea parte de experiențe inedite, de călătorii. Fecioarele au o lună iunie plină de emoții, de sentimente, în legătură cu o poveste mai veche neînchisă, înduioșare în legătură cu o persoană. Luna Plină vine cu belșug, cu reparație, cu mulțumire.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii, preocupați de situația lor financiară

Balanțele fac niște convenții, negocieri. Trebuie să renunțe la inflexibilitatea cu care abordează anumite teme. Scorpionii au multe decizii de luat înainte de formarea Lunii Pline Roz. Acest fenomen le aduce sentimentul succesului și chiar primele sume de bani.

Săgetătorii au tot felul de temeri legate de avere. Nu vor să piardă și au mare grijă. Nativii de foc au curaj și un tonus bun pentru a face lucrurile care și le propun. Au o mulțumire de sine, dar nu trebuie să se transforme în îngâmfare.

ADVERTISEMENT

Capricornii sunt într-o perioadă tumultuoasă din punct de vedere emoțional. Mulți vor să se resusciteze pe plan amoros. Luna Plină le poate deschide inima. Vărsătorii e bine să-și dozeze activitatea, chiar dacă au idei. Riscă să se epuizeze repede.

Peștii își abordează fizicul, sănătatea, alura într-un mod inteligent. Au un pragmatism accentuat când e vorba de a obține lucruri frumoase, în trend. Previziunile astrologului au fost făcute pentru pagina de Youtube Canal 33.

ADVERTISEMENT