Fotbal international

1000 euro! Lovitură la pariuri în prima zi de fotbal după pandemie!

16.05.2020 | 18:20
1000 euro Lovitura la pariuri in prima zi de fotbal dupa pandemie
ADVERTISEMENT

Un parior extrem de norocos a profitat de reluarea fotbalului din Germania şi a investit 1.000 de lei de la prima partida din Bundesliga. Din două pronosticuri succesive, el a reuşit să câștige peste 5.000 de lei în mai puțin de 45 de minute.

Un parior norocos a câştigat 5.100 de lei pe două goluri ale lui Dortmund în prima repriză

Sâmbătă, 16 mai, ora 16:30, a fost oficial momentul revenirii fotbalului de calitate. Cinci partide din Bundesliga au avut fluierul de start simultan în prima etapă după pandemie.

ADVERTISEMENT

Pariorul nostru a dat dovadă de inspiraţie, alegând meciul dintre Dortmund şi Schalke 04. După 15 minute de joc, pe care probabil îl urmărea în direct, el a ales să mizeze pe un marcarea unui gol în primele 30 de minute ale înfruntării.

După cum arăta cronometrul oficial, mingea trimisă de Erling Haaland, din centrarea lui Thorsten Hazard, în poarta lui Schalke a depăşit linia la minutul 28:00. La o cotă 2,32, cei 1.000 de lei mizaţi s-au transformat în 2.320 de lei.

ADVERTISEMENT

„Ulciorul nu merge de multe ori la apă“ spune un proverb românesc, dar se pare că merge de cel puţin două ori, pentru că pariorul nostru a profitat de câştigul anterior şi 2 minute mai târziu a mizat din nou.

Pe un all-in demn de o partidă cu mize mari la poker, protagonistul nostru a riscat toţi cei 2.320 de lei pe un nou gol marcat în acelaşi meci. De data aceasta, trebuia să se înscrie până la pauză.

ADVERTISEMENT

După o acţiune pe partea stângă, Julian Brandt i-a pasat pe culoar lui Raphael Guerreiro şi acesta a trimis mingea la colţul lung pentru 2-0. Era minutul 44:12!

Biletul câştigător
Primul bilet de pariuri câştigător de la revenirea Bundesligii

Cei 2.320 de lei câştigaţi anterior, la o cotă de 2,20, s-au transformat în 5.104 lei. Se pare că pariorul nostru a găsit piatra filosofală sau cel mai apropiat lucru ce poate transforma totul în aur: Bundesliga şi inspiraţia.

ADVERTISEMENT

Vestea proastă pentru el este că Starea de Urgenţă a trecut şi va fi nevoit să le facă cinste prietenilor!

ADVERTISEMENT