Life

Ce notă a luat Giani Kiriţă la Bac. Concurentul de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! a dat examenul la 29 de ani

Ce notă a luat Giani Kiriță la Bac. Concurentul reality show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici! a dat examenul maturității în 2006, la vârsta de 29 de ani.
22.08.2022 | 07:07
Ce nota a luat Giani Kirita la Bac Concurentul de la Sunt celebru scoatema de aici a dat examenul la 29 de ani
Ce notă a luat Giani Kiriță la Bac. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Giani Kiriță a dat Bac-ul la 29 de ani, însă a luat examenul cu o notă destul de bună, dat fiind faptul că l-a susținut cu un deceniu mai târziu decât ar fi trebuit. Sportivul și-a terminat studiile liceale în urmă cu 16 ani.

Ce notă a luat Giani Kiriță la Bac

Concurentul de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! a terminat liceul în 2006, la Grupul Școlar “Dumitru Dumitrescu” Buftea, la specializarea Științele Naturii, cu frecvență redusă.

ADVERTISEMENT

Tot în 2006, Giani Kiriță a luat examenul de Bacalaureat cu o notă destul de bună, 8.07.

Fostul jucător de fotbal a luat 8,5 la limba și literatura română (oral și scris), 9 la proba orală de franceză, 8,3 la matematică, 6,1 la anatomie și 9,65 la geografie, notează wowbiz.ro.

La 29 de ani, atunci când a luat Bac-ul, Giani Kiriță juca fotbal pe un contract ce îi aducea câștiguri de câteva sute de mii de euro pe an în Turcia.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, Giani Kiriță avea deja în palmares două titluri de campion al României și trei cupe, toate cu Dinamo. Pentru această echipă a jucat în perioada 1997 – 2003.

Giani Kiriță, concurent la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Giani Kiriță se numără printre cele 12 vedete care participă la reality show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Emisiunea se va difuza la Pro TV începând din această toamnă.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Cabral Ibacka sunt cei care prezintă sezonul doi al emisiunii.

Concurenții vor avea parte de numeroase provocări deloc ușoare în această competiție. Printre altele, vedetele trebuie să consume feluri de mâncare bazate pe insecte sau diverse creaturi din junglă.

Fostul fotbalist a avut deja primul scandal în jungla din Republica Dominicană. Totul a început după ce Bia Khalifa, o altă concurentă în emisiune, s-a dezbrăcat în fața tuturor.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță a fost deranjat de gestul concurentei, iar între cei doi a pornit un adevărat scandal. Bia Khalifa, care postează conținut pentru adulți pe OnlyFans, i-a șocat pe toți concurenți după ce a ales să renunțe la haine.

În trecut, Giani Kiriță a participat și la primul sezon al reality show-ului Exatlon România.

ADVERTISEMENT