Life

Ce notă a luat Ramona Olaru la examenul de licență. Asistenta de la Neatza are cu ce se mândri

Ramona Olaru este o prezență constantă pe micile ecrane și în mediul virtual, unde le-a spus fanilor ce notă a primit la licență. Vedeta a lăsat și un mesaj.
02.07.2022 | 14:11
Ce nota a luat Ramona Olaru la examenul de licenta Asistenta de la Neatza are cu ce se mandri
Ramona Olaru, frumoasă și inteligentă. Ce notă a luat la licență blondina. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 este mândră de reușitele sale, iar acum dezvăluie ce notă a luat la examenul de licență. Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani se numără printre vedetele care și-a prezentat diplomele.

Ramona Olaru, frumoasă și inteligentă. Ce notă a luat la licență blondina

Ramona Olaru nu s-a lăsat afectată de glumele făcute pe educația și pregătirea profesională și le-a dat tuturor peste nas. A publicat un tabel în care se poate observa nota primită la examenul de licență în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină, care îi amuză în fiecare dimineață pe telespectatori, a dezvăluit că a absolvit facultatea cu 9,10, un rezultat foarte bun și care i-a permis să studieze mai departe, timp de doi ani la master.

„Și când te uiți la mine, n-ai zice că sunt prea inteligentă”, a scris asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani, pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT
Ramona Olaru, notă licență
Ramona Olaru, notă licență. Sursa foto: Instagram.com

Ramona Olaru, studentă la două facultăți

Frumoasa blondină a terminat facultatea în urmă cu 7 ani, în 2015. Ramona Olaru a studiat la Facultatea de Agronomie și are un master în agricultură durabilă, la finalul celor doi ani fiind calificată în domeniul agronomiei.

Potrivit a1.ro, iubita lui Cătălin Cazaru are și studii în Management Financiar Contabil, deși nu a profesat deloc în domeniu.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a urmat acest drum pentru că provine dintr-o familie de agricultori, din Călărași. Acolo a urmat cursurile Grupului Școlar Mihai Eminescu, unde a obținut un certificat de calificare profesională de tehnician în gastronomie.

În plus, blondina are o diplomă de cofetar – patiser, iar la vârsta de numai 18 ani a plecat din orașul natal pentru a se muta la București. Asistenta TV a fost picol și model înainte de a ajunge în televiziune, unde se simte cel mai bine.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, Ramona Olaru prezintă vremea în cadrul emisiunii moderate de Dani Oțil și Răzvan Simion, iar înainte a făcut parte din echipa show-ului Prietenii de la 11, tot la Antena 1.

ADVERTISEMENT