Life

Ce notă a obținut Andra la BAC. Surpriză mare pentru fani. Geografia i-a dat bătăi de cap

21.06.2020 | 19:25
Ce nota a obtinut Andra la BAC Surpriza mare pentru fani Geografia ia dat batai de cap
Ce notă a obținut Andra la BAC. Surpriză mare pentru fani
ADVERTISEMENT

Andra a dat examenul de Bacalaureat în 2005 și a obținut media generală 9,07. Geografia a încurcat-o puțin, reușind să ia doar 7,70. Artista a absolvit Colegiul Economic “A.D Xenopol”.

Este iubită și apreciată de toată România, dar puțini sunt cei care știu ce studii are și ce note a obținut de-a lungul anilor. După terminarea liceului, Andra a urmat Facultatea de Pedagogie Muzicală din cadrul Universității Spiru Haret.

ADVERTISEMENT

Nu s-a oprit aici, însă. Îndrăgita vedetă s-a înscris și la “Turism şi alimentaţie publică”, dar tot muzica a rămas marea dragoste.

Ce note a obținut Andra Măruță la examenul de Bacalaureat

Andra a terminat Colegiul Economic “A.D Xenopol” în anul 2005, cu media generală 9,07. Artista a luat znota 10 atât la Limba Română, cât și la Limba Engleză. Din păcate, la Geografie a obținut doar 7,70, ceea ce i-a tras în kos media generală.

ADVERTISEMENT

Încep evaluările naționale 2020

Mâine are loc prima probă a examenului de Bacalaureat din acest an. Este vorba de examinarea scrisă la Limba şi Literatura Română. Candidaţii vor fi triaţi şi trebuie să ajungă în clasele de examinare cel mai târziu la ora 8:30.

Este pentru prima dată când se vor susține evaluările naționale în condiții speciale, generate de pandemia de coronavirus. Elevii au defășurat echivalarea şi recunoaşterea competenţelor lingvistice şi digitale, în perioada 11 – 17 iunie.

ADVERTISEMENT

La Bacalaureatul 2020 s-au înscris numai în prima sesiune peste 155.000 de candidați, cu aproximativ 20.000 de mai mulți decât anul trecut, a anunțat ministrul Educației, Monica Anisie.