Fotbal international

Ce notă a primit Dennis Man la debutul în Serie A! Fanii îl cer titular şi cum a reacţionat MM Stoica

31.01.2021 | 21:36
Ce nota a primit Dennis Man la debutul in Serie A Fanii il cer titular si cum a reactionat MM Stoica
ADVERTISEMENT

Fostul jucător al echipei FCSB, Dennis Man, a debutat la Parma în meciul pierdut cu Napoli, iar jurnaliștii i-au acordat notă mică pentru cele 10 minute cât a fost în teren.

Internaționalul român a fost introdus în minutul 80 al meciului de la Napoli, pe care parmegianii au pierdut-o, scor 0-2.

ADVERTISEMENT

În aceeași partidă, tehnicianul Roberto D’Aversa a preferat să-l țină doar rezervă pe Valentin Mihăilă.

Debut cu notă mică pentru Dennis Man în Serie A

Surprinzător pentru multă lume, Dennis Man a debutat în Serie A la doar câteva zile după transferul său la Parma, însă el nu a reușit nimic notabil și a primit una dintre cele mai mici note.

ADVERTISEMENT

În cele 10 minute petrecute pe stadionul Diego Armando Maradona, fostul jucător de la FCSB a avut două pase precise din tot atâtea încercări, dar nu a amenințat în niun fel poarta lui Napoli.

În aceste condiții Dennis Man a fost notat pe platforma FotMob cu 5,8, cea mai mică notă dintre jucătorii de la Parma intrați pe parcursul jocului. Dintre titulari, note mai mici au primit portarul Luigi Sepe (5,5) și mijlocașul Alberto Grassi (5,6).

ADVERTISEMENT

Deși nu a strălucit, fanii îl cer deja titular pe internaționalul român. ”Dennis Man și Valentin Mihăilă trebuie să fie în echipa de start la meciul cu Bologna. Orice altceva este fraudă în cea mai pură formă”, a scris un suporter, în timp ce un altul a scris: ”10 minute pentru Man în înfrângerea Parmei la Napoli. Mihăilă zero. Cam nedrept față de fostul jucător al Craiovei”.

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a salutat debutul lui Dennis Man cu o postare pe rețelele de socializare. ”Felicitări pentru debut”, a scris MM Stoica, care a adăugat două inimoare, una galbena și alta albastră, culorile Parmei.

ADVERTISEMENT

notă Dennis Man debut Serie A

FCSB a dat marea lovitură şi  a realizat cel mai scump transfer din istoria Ligii 1, după ce Gigi Becali a acceptat oferta Parmei pentru Dennis Man. Formaţia roş-albastră va încasa 13.000.000 de euro plus bonusuri de 2.000.000 de euro, iar mutarea a devenit  cea mai scumpă din perioada de mercato a iernii în Serie A.

Gigi Becali a confirmat FANATIK, care a anunţat că patronul FCSB a mai păstrat procente (5%) dintr-un viitor transfer al lui Dennis Man de la Parma.

ADVERTISEMENT