Fotbal international

Ce notă a primit Dennis Man la primul meci ca titular în Serie A: ”Afectat după ciocnirea cu Bastoni”

05.03.2021 | 09:42
Ce nota a primit Dennis Man la primul meci ca titular in Serie A Afectat dupa ciocnirea cu Bastoni
ADVERTISEMENT

Titularizat pentru prima dată în Serie A de când a semnat cu Parma, Dennis Man nu a putut împiedica un nou eșec al galben-albaștrilor. Evoluția românului a fost însă apreciată de jurnaliștii italieni.

Man a jucat doar 45 de minute cu Inter și a fost protagonistul unei faze periculoase în minutul 15, atunci când, după un duel cu Barella, a solicitat penalty. Analiza VAR a indicat că duelul a fost unul corect.

ADVERTISEMENT

În minutul 27, Man a fost făcut K.O. de Bastoni, a acuzat stări de amețeală și a fost înlocuit la pauză cu Valentin Mihăilă.

Dennis Man a ratat deschiderea de scor în finalul primei reprize

În cele 45 de minute pe care le-a petrecut pe teren, cele mai multe într-un meci, de la transferul la Parma, Dennis Man a avut cifre bune.

ADVERTISEMENT

A dat 15 pase utile pentru coechipieri, a câștigat 4 dueluri, a șutat de două ori la poartă și a ratat de puțin marcarea primului gol, la scorul de 0-0, în finalul primei reprize.

”Primele 20 de minute au fost foarte intense pentru român, la primul său meci ca titular în Serie A. Sacrificiu și imprevizibilitatea lui au pus-o în dificultate pe Inter. A suferit însă o cădere violentă și s-a lovit la cap, iar după acest episod și-a pierdut strălucirea, fiind înlocuit la pauză”, a titrat Tuttomercatoweb, care i-a acordat nota 6.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă n-a strălucit în Parma – Inter 1-2

Locul lui Man, accidentat încă de la jumătatea primei reprize, a fost luat la reluare de Valentin Mihăilă. Olteanul nu a mai reușit evoluțiile din precedentele partide, fiind notat de sursa citată cu 5,5.

”A atacat cu capul în pământ, încercând să rezolve de unul singur acțiunile. Nu a arătat prea bine”, a caracterizat Tuttomercatoweb evoluția lui Mihăilă.

ADVERTISEMENT

După eșecul cu Inter, 1-2, Parma a ajuns la 17 meciuri fără victorie în Serie A și este la 6 puncte în urma lui Cagliari, echipă situată pe primul loc peste linia roșie a clasamentului.

ADVERTISEMENT