News

Ce note au luat la Evaluarea Națională copiii vedetelor. Unii au picat examenul cu 4, alții l-au luat cu brio. Bittman și Bănică Jr., cei mai mândri

18.06.2020 | 12:46
Ce note au luat la Evaluarea Nationala copiii vedetelor Unii au picat examenul cu 4 altii lau luat cu brio Bittman si Banica Jr cei mai mandri
Evaluare Națională 2020. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Evaluarea Națională 2020 a venit la pachet cu multe perle și gafe din partea elevilor. Atât adolescenții, cât și părinții au trecut prin emoții mari, căci a fost primul examen important pentru copii.

Prin aceleași stări au trecut, nu în urmă cu foarte mult timp, și Cabral, Ștefan Bănică Jr., Dan Bittman sau Adrian Minune, care au așteptat cu sufletul la gură rezultatele de la Evaluarea Națională.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu toți copiii de vedete au luat examenul. Însă au fost câțiva care au obținut note mari.

Bittman și Bănică, în top la Evaluarea Națională

Deși au trecut câțiva ani de când au trecut prin valul de emoții de la Evaluarea Națională, Ștefan Bănică Jr. sigur nu poate uita momentul în care fiul lui Radu Ștefan Bănică Jr. a obținut 8.15 la examen, în 2016.

ADVERTISEMENT

Nici Cabral nu a fost lipsit de nopți nedormite, căci fiica lui, Inoke, a dat examenul în 2017, însă rezultatul a fost pe măsură, fata obținând media 8,62.

De asemenea, Dan Bittman s-a mândrit cu fiul lui, Patrick, care a luat media 9,42 la Evaluarea Națională, tot în 2017, cu un punctaj de nota 10 la matematică și 8,85 la română.

ADVERTISEMENT

Din păcate, lucrurile nu au stat la fel de bine și pentru Adriana SImionescu, fiica cea mică a lui Adrian Minune, care  a avut media generală 4,95, cu notele 3,50 la matematică și 6,40 la română.

Perle și gafe la Evaluarea Națională 2020

Anul acesta, la Evaluarea Națională, elevii au scris în foaia de examen, ca în fiecare an, perle și gafe (n.r. le puteți citi aici) care au amuzat internauții, dar au speriat profesorii.

ADVERTISEMENT

Mai mult, nu toți elevii s-au prezentat la examen, majoritatea absenților fiind din Buzău, Bihor și Iași. Aproximativ 11.000 mii de adolescenți au spus ”pas” Evaluării Naționale din acest an.

ADVERTISEMENT