Sport

Ce note au primit Ronaldo, Messi, Neymar şi Mbappe în amicalul de la Riad! CR7 a fost declarat omul meciului. Video

Ce note au primit Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Neymar şi Kylian Mbappe după amicalul PSG - Al Nassr/Al Hilal 5-4. Portughezul a fost omul meciului.
19.01.2023 | 22:10
Ce note au primit Ronaldo Messi Neymar si Mbappe in amicalul de la Riad CR7 a fost declarat omul meciului Video
Notele primite de Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Neymar şi Kylian Mbappe în amicalul de la Riad
ADVERTISEMENT

Toţi ochii au fost aţintiţi spre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, marii protagonişti ai amicalului PSG – Al Nassr/Al Hilal 5-4. Portughezul, cu două goluri marcate, a fost declarat omul meciului şi a primit cea mai mare notă.

Notele primite de Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Neymar şi Kylian Mbappe în amicalul de la Riad

Pe platforma FotMob, Cristiano Ronaldo a primit nota 9,1, cea mai mare dintre jucătorii aflaţi pe teren în PSG – Al Nassr/Al Hilal 5-4. Fotbalistul de 37 de ani a marcat două goluri în poarta parizienilor, în minutele 35 şi 45+6.

ADVERTISEMENT

Dintre starurile de pe teren, a doua cea mai mare notă a fost primită de Kylian Mbappe. Atacantul francez a fost notat cu 9,0, după ce a oferit două pase de gol şi a marcat dintr-o lovitură de la 11 metri.

Neymar a ratat o lovitură de la 11 metri, dar i-a oferit pasa decisivă lui Lionel Messi, la primul gol al amicalului de la Riad. Brazilianul a fost notat cu 8,2, chiar dacă nu şi-a trecut numele pe lista marcatorilor.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a primit doar 7,9, cu toate că a fost jucătorul care a deschis balul în amicalul de la Riad. Argentinianul a marcat în minutul 3 şi şi-a lăsat colegii din tripleta stelară să bată cele două penalty-uri primite de PSG.

Cele patru vedete au jucat doar o oră în amicalul PSG – Al Nassr/Al Hilal 5-4

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Neymar şi Kylian Mbappe au stat 62 de minute pe teren în amicalul de lux de la Riad. Cele patru vedete au fost înlocuite în a doua repriză şi au primit ovaţii la scenă deschisă.

ADVERTISEMENT

La primul meci în Arabia Saudită, după transferul la Al Nassr, Cristiano Ronaldo a reuşit un dribling de zile mari. Portughezul l-a ridiculizat pe Carlos Soler, după ce i-a dat mingea printre picioare cu călcâiul.

Nici Kylian Mbappe nu s-a lăsat mai prejos. În minutul 53, atacantul lui PSG şi-a zăpăcit adversarii cu mişcări rapide şi driblinguri fine, ca mai apoi să-i trimită mingea lui Sergio Ramos, care a marcat din câţiva metri.

ADVERTISEMENT

După amicalul cu PSG, Cristiano Ronaldo se pregăteşte de debutul în prima ligă a Arabiei Saudite. Al Nassr o va întâlni duminică, de la ora 19:30, pe Al Ettifaq. Cu o victorie, noua echipă a portughezului ar putea să urce înapoi pe primul loc, ocupat în prezent de Al Ittihad.


  • Cota NETBET pentru PSG: 1,86 este cota pentru „total goluri PSG: sub 2,5” la meciul PSG – Reims!

ADVERTISEMENT