Ce noutăți ne aduce Netflix în luna iunie! Sezonul 4 din „13 Reasons Why” și un serial coreean cu medici, printre producțiile anunțate

Bogdan Solomon   
în HotNews
28/05/2020, 09:59
Ce noutăți ne aduce Netflix în luna iunie! Sezonul 4 din „13 Reasons Why” și un serial coreean cu medici, printre producțiile anunțate
Netflix a anunțat titlurile lunii iunie. Sursa foto: netflix.com

Vara se apropie cu pași repezi și pentru că mulți dintre noi o vom petrece acasă din pricina pandemiei de coronavirus, Netflix s-a gândit să ne facă izolarea mai plăcută. În luna iunie, celebra platformă de streaming își ademenește milioanele de utilizatori din întreaga lume cu noi sezoane ale uneia dintre cele mai cunoscute producții ale sale, dar și cu seriale noi care promit să provoace dependență.

Netlifx a anunțat noutățile primei luni de vară. „13 Reasons Why” revine cu sezonul 4

Pentru că știm că vă pregătiți deja de lungile sesiuni de binging care vor urma, vă prezentăm lista completă a noutăților anunțate pentru prima lună a verii calendaristice. „Capul de afiș” este, fără doar și poate, „13 Reasons Why”, serialul fenomen ajuns la sezonul cu numărul 4. Dacă sunteți curioși să aflați cum vor face față personajele voastre preferate pericolelor din trecut care le amenință viitorul, pe măsură ce se apropie ziua absolvirii, țineți minte că lansarea este programată pe data de 5 iunie.

Tot în iunie vor debuta și seriale noi ca „The Woods”, „Hospital Playlist” sau „M’entends-tu?”. Nu vor lipsi nici  producții licențiate: „A Star Is Born”, „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, „John Wick: Chapter 3” sau „Cum a furat Grinch Crăciunul”. Vă prezentăm  în continuare lista titlurilor originale și licențiate care vor avea premiera pe Netflix în luna iunie, cu mențiunea că unele date se pot schimba:

2 IUNIE 2020

Fuller House: The Farewell Season – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Jimmy și Steph aduc acasă bebelușul și află imediat cum este să fii părinte. Însă aceasta nu este o problemă, pentru că au la dispoziție o casă plină de ajutoare.

 

True: Rainbow Rescue – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

True și Bartleby se aventurează de partea cealaltă a Curcubeului fără Sfârșit pentru a o găsi pe Dillydally, o exploratoare curajoasă și cea mai bună prietenă a Regelui.

3 IUNIE 2020

„Spelling the Dream – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Acest documentar prezintă dominația americanilor de origine indiană în Concursul Național de Ortografie Scripps începând din 1999 și urmărește patru aspiranți la titlu.

4 IUNIE 2020

Hospital Playlist – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Fiecare zi e un miracol pentru cinci medici și pacienții lor dintr-un spital unde se împletesc nașterea, moartea și toate celelalte momente ale vieții.

Baki: The Great Raitai Tournament Saga – ANIME NETFLIX

Lui Baki, care este otrăvit, i se acordă permisiunea specială de a participa la competiția de arte marțiale Raitai, unde va fi ales următorul kaioh.

M’entends-tu? – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Trei prietene dintr-un cartier sărac își păstrează umorul și speranța, în ciuda relațiilor dezastruoase și a familiilor disfuncționale.

5 IUNIE 2020

13 Reasons Why: Season 4 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Absolvirea se apropie, iar Clay și prietenii săi încearcă să rămână cu un pas în față pe măsură ce secretele trecutului le amenință viitorul.

Queer Eye: Season 5 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Cei cinci fabuloși pornesc la drum către Philadelphia și transformă un nou grup de eroi de zi cu zi, de la un DJ muncitor la o frizeriță de câini aflată la ananghie.

The Last Days of American Crime – FILM NETFLIX

Un jefuitor de bănci acceptă propunerea de a comite un ultim jaf senzațional înainte ca guvernul să activeze un semnal cerebral care să inhibe acțiunile infracționale.

10 IUNIE 2020

Curon – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

 

Lenox Hill – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

De la nașteri la operații pe creier, această serie de documentare prezintă activitatea a patru doctori ce salvează vieți la spitalul Lenox Hill din New York.

 

Reality Z – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

O apocalipsă a zombilor îi prinde pe concurenții dintr-un reality-show brazilian în studioul de televiziune, de unde încearcă să scape de hoardele de mâncători de oameni.

12 IUNIE 2020

Da 5 Bloods – FILM NETFLIX

La câteva decade după război, patru veterani afro-americani se întorc în Vietnam pentru a găsi rămășițele comandantului lor și o comoară ascunsă. Regizat de Spike Lee.

 

Dating Around: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Șase noi persoane singure își caută dragostea (sau ceva de genul acesta) participând la o serie de prime întâlniri. Pe cine vor alege pentru o a doua întâlnire?

 

F is for Family: Season 4 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Frank primește o vizită nedorită de la tatăl său, Sue descoperă minunile tehnicii Lamaze, iar Bill devine faimos pe terenul de hochei.

 

Jo Koy: In His Elements – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Jo Koy revine în Filipine pentru a prezenta cultura locală și pentru a găzdui un program special cu comedieni, DJ și dansatori de hip-hop americani de origine filipineză.

 

Kipo and the Age of Wonderbeasts: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

E nevoie de forță și istețime pentru a-l salva pe Lio și a-l învinge pe Scarlemagne. Kipo e gata să învețe să-și controleze puterile și să descopere originea lumii ei.

 

Pokémon Journeys: The Series – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Doi tineri antrenori de pokémoni devin parteneri de cercetare la un renumit laborator și pătrund în lumea aventurilor împreună cu prietenii lor pokémoni.

 

The Search – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Când un copil dispare dintr-un cartier respectabil din Ciudad de Mexico, sunt dezvăluite secrete de familie și modul în care funcționează puterea printre cei înstăriți.

 

The Woods – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Speranțele unui procuror din Varșovia renasc după descoperirea unui cadavru și a legăturii acestuia cu sora sa dispărută acum 25 de ani. După un roman de Harlan Coben.

13 IUNIE 2020

Alexa & Katie Part 4 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Vara s-a terminat, iar Alexa și Katie încep ultimul an de liceu. Au trecut prin multe împreună, însă le așteaptă noi aventuri.

 

The King: Eternal Monarch – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Un împărat coreean modern trece printr-un portal misterios într-o lume paralelă, unde întâlnește o polițistă îndrăzneață.

14 IUNIE 2020

Marcella: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Optsprezece luni mai târziu, Marcella trăiește sub o identitate asumată în Belfast, unde s-a infiltrat într-o organizație criminală ca agent sub acoperire.

17 IUNIE 2020

Mr. Iglesias: Part 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Serialul despre un amuzant profesor de liceu care încearcă să schimbe viețile elevilor inteligenți, dar neserioși se întoarce cu partea a doua.

18 IUNIE 2020

A Whisker Away – ANIME NETFLIX

În cel de-al doilea film de la Studio Colorido, o fată cu o poreclă stranie e disperată să se apropie de băiatul pe care îl place. Soluția e să se transforme în pisică.

 

The Order: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

La Universitatea Belgrave, dușmănia dintre vârcolaci și magicieni ajunge într-un punct critic. Curând, însă, un rău și mai mare amenință să-i distrugă pe toți.

19 IUNIE 2020

Babies: Part 2 – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Bebelușii descoperă o lume complet nouă, iar cercetări recente ne arată că sunt deja echipați să gestioneze complexitatea vieții umane.

 

Father Soldier Son – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

După ce sergentul Brian Eisch este grav rănit în Afganistan, el și fiii săi pleacă într-o călătorie a iubirii, pierderii, izbăvirii și continuității în timp.

 

Feel the Beat – FILM NETFLIX

După eșecul de pe Broadway, April revine în orașul natal și, fără tragere de inimă, începe să pregătească un grup pestriț de tinere dansatoare pentru o competiție.

 

Floor Is Lava – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

O competiție în care echipele trebuie să treacă de camere pline cu lavă sărind pe scaune, agățându-se de draperii și balansându-se de candelabre. Da, e pe bune.

 

Girls from Ipanema – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

 

Lost Bullet – FILM NETFLIX

Un mecanic auto condamnat este recrutat de poliție pentru a îmbunătăți parametrii mașinilor de poliție folosite în urmăriri de viteză. Dar pericolul este pe urmele sale.

 

Most Beautiful Thing: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Malu și celelalte doamne lasă în urmă tragedia recentă și, pline de curaj, se confruntă cu provocări în carieră, noi perspective romantice și diverse nedreptăți.

 

One-Way to Tomorrow – FILM NETFLIX

Drumurile a doi străini se întretaie în trenul spre Izmir, iar cei doi descoperă surprinși că destinele li s-au întretăiat deja… în mod turbulent.

 

Rhyme Time Town – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Doi buni prieteni au parte de distracție și aventură în timp ce locuiesc în Orășelul Rimelor, un spațiu fantastic plin de personaje din cântecele copilăriei.

 

The Politician: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Trădări, un triunghi amoros și un candidat axat pe un singur subiect. Toate duc la o bătălie murdară pentru senat, pe care Payton va face orice ca să o câștige.

 

The Sinner: Jamie – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Trădări, un triunghi amoros și un candidat axat pe un singur subiect. Toate duc la o bătălie murdară pentru senat, pe care Payton va face orice ca să o câștige.

23 IUNIE 2020

Eric Andre: Legalize Everything – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Un nou program special de stand-up al comedianului american Eric Andre.

 

24 IUNIE 2020

Athlete A – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Urmărește-i pe reporterii de la Indianapolis Star care au făcut publice abuzurile sexuale ale medicului echipei de gimnastică a SUA și care ascultă principalele mărturii.

 

Crazy Delicious – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Folosind ingrediente dintr-o pădure comestibilă, bucătari amatori prepară creații culinare originale și delicioase pentru a-i impresiona pe cei trei membri ai juriului.

 

Choked: Paisa Bolta Hai – FILM NETFLIX

Împovărată de datoriile soțului și de propriile vise sfărâmate, o funcționară la o bancă găsește o sursă secretă de bani, aparent nelimitată, în propria ei casă.

 

Nobody Knows I’m here (Nadie sabe que estoy aquí) – FILM NETFLIX

Memo Garrido s-a remarcat din copilărie ca artist al muzicii latino. Decenii mai târziu, apariția Martei îl face să se confrunte cu incidentul care i-a distrus cariera.

26 IUNIE 2020

Amar y vivir – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Revenind din armată, tânărul Joaquín este luat prin surprindere de o tragedie care îl face să revină la Bogotá, unde o întâlnește pe Irene, o cântăreață în devenire.

 

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga – FILM NETFLIX

Doi cântăreți de provincie își împlinesc visul de a concura în cea mai mare competiție muzicală din lume. Cu Will Ferrell și Rachel McAdams în rolurile principale.

 

Home Game – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

De la wrestlingul voodoo din Congo și până la roller derby-ul texan, acest serial documentar studiază tradiții sportive neobișnuite și captivante de pe mapamond.

29 IUNIE 2020

ARASHI’s Diary -Voyage- ep 8 – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Lumina reflectoarelor se oprește asupra lui Sho Sakurai, membru al grupului Arashi, dezvăluind dragostea lui pentru muzică și călătoria alături de trupă și în afara ei.

30 IUNIE 2020

Adú – FILM NETFLIX

La Melilla, la granița dintre Spania și Maroc, se conturează trei povești ale imigranților care își riscă viețile pentru a traversa strâmtoarea Gibraltar.

 

BNA – ANIME NETFLIX

Transformată în vârcolac-raton, Michiru caută adăpost și răspunsuri cu ajutorul vârcolacului-lup Shirou în interiorul zonei speciale din Anima-City.

 

George Lopez: We’ll Do It For Half – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

George Lopez susține un nou program special de stand-up, filmat la San Francisco.

ÎN CURÂND

It’s Okay to Not Be Okay – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

În această dramă romantică, un lucrător în domeniul medical și o autoare cu personalitate antisocială își vindecă reciproc rănile emoționale și psihologice.

 

One Take – FILM NETFLIX

Membrele grupului thailandez de fete BNK48 povestesc despre suișurile și coborâșurile pregătirii pentru selecția în categoria „Senbatsu”, de cântărețe principale.

Închide ×