Life

Ce nu a făcut niciodată Mihai Trăistariu de Paște: “Nu am mai simțit nevoia vreodată”

Mihai Trăistariu nu s-a spovedit și nici nu s-a împărtășit niciodată în viața lui. Chiar dacă familia lui făcea acest lucru, spune că el a fost prea mic ca să înțeleagă acest obicei.
22.04.2022 | 10:57
Ce nu a facut niciodata Mihai Traistariu de Paste Nu am mai simtit nevoia vreodata
Mihai Trăistariu nu s-a spovedit niciodată de Paște. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu va cânta anul acesta de Paște, la Sinaia, și este fericit că nu va sta acasă, mai ales că a fost extrem de afectat de pandemie. Ca mulți artiști, vreme de doi ani, nu și-a mai putut desfășura activitatea și a întâmpinat dificultăți în a achita ratele la bancă.

Mihai Trăistariu nu s-a spovedit niciodată

Mihai Trăistariu va cânta de Paște, la Sinaia, la un resort de lux. Orfan de mai mulți ani, artistul preferă să-și petreacă sărbătorile pe scenă.

ADVERTISEMENT

El va profita de evenimentul de la Sinaia, pentru a se plimba în aer liber și a se deconecta de la grijile zilnice. La mormântul părinților săi din Piatra Neamț nu a mai ajuns, dar și-a vizitat fratele, pe Vasile, pictorul. Cântărețul își amintește cum erau sărbătorile în copilăria sa și dezvăluie, pentru FANATIK, ce nu a făcut niciodată în viața lui: nu s-a spovedit și nu s-a împărtășit deloc!

”Anul acesta, de Paște, cânt la Sinaia la masa de prânz. Mă bucur mult că fac asta pentru că pandemia asta m-a blocat total pe partea asta artistică și atunci sunt fericit.

ADVERTISEMENT

Nu că petrec, dar o să merg de sâmbătă cu managera mea acolo și duminică cântăm și ne mai și plimbăm pe la Sinaia. Sau rămân și iau lumină de la Catedrala Arhiepiscopală din Constanța și plec a doua zi. O să văd cum îmi fac programul. 

Pe la mormântul părinților nu am mai trecut. Am fost recent, la Piatra Neamț, dar nu l-am vizitat decât pe fratele meu, pictorul. Eram într-o viteză și am fugit repede.

ADVERTISEMENT

În copilărie petreceam, într-adevăr! Până la 17 ani când a murit taică-miu, în fiecare an, de Paște eram cu toții. Mergeam să luăm lumină, se mai împărtășeau ai mei, se mai spovedeau… Eu nu am făcut niciodată lucrul ăsta. Nu m-am spovedit niciodată.

Eram prea mic și nu am înțeles. Și după aceea, taică-miu a murit, am plecat la facultate, nu m-au direcționat către chestia asta și atunci nu am mai simțit nevoia vreodată”, a dezvăluit, pentru FANATIK, Mihai Trăistariu.

ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu a încercat să renunțe definitiv la carne

Mihai Trăistariu este un mare iubitor de animale. Are grijă de numeroase pisici și căței, pentru care spune că și-ar da și sufletul. În anul 2009, el a renunțat pentru o perioadă la carne. Nu a rezistat foarte mult, dar spune că, în timp, a învățat să consume carne cu moderație.

”Din 2009, de când am fost vegetarian, am mai încercat să renunț la carne. De doi ani de zile evit carnea, dar nu am mai putut să fiu vegetarian, mi-a fost greu. Am mai fost acum doi ani, dar am rezistat doar un an.

În niciun caz nu mănânc carne de miel. Totuși, consum carne foarte rar. Dacă pot consuma o dată sau de două ori pe săptămână este ideal. Mănânc supe, salate, tot felul de chestii… De la masa de Paște cel mai mult  îmi place pasca, dacă e făcută bine”, spune Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu, afectat de pandemie

Mihai Trăistariu a suferit mult în pandemie. Și-a anulat concertele și evenimentele artistice la care fusese antamat, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19. Cântărețului i-a fost foarte greu să își achite ratele lunare la bancă. În plus, timp de doi ani de zile, artistul spune că nu și-a mai cumpărat nimic. 

Are școală de muzică în Constanța

Mai mult, Trăistariu a fost nevoit să-și vândă un apartament, pentru a plăti rate mai mici. Dar chiar și așa, i-a fost foarte greu. Rata lunară pe care trebuie să o achite la bancă este în valoare de 7.000 de lei. De 8 ani are o școală de muzică și oferă cursuri de canto, pian, chitară, dans, teatru, dar și desen. O oră de curs costă doar 60 de lei. Interpretul a făcut creditul, pentru a-și putea achiziționa un sediu pentru școala sade muzică.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un...
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un milion de persoane ar putea beneficia de o nouă măsură
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința...
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința lui Alain Delon. Actorul nu deține permis de port-armă
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Tragedie uriașă în muzica românească. Găsit mort, la doar 31 de ani
Tragedie uriașă în muzica românească. Găsit mort, la doar 31 de ani
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și...
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și bani pentru persoanele dragi