Life

Ce nu face niciodată Delia Matache înainte de un concert. Vedeta a dezvăluit și cum reacționează când citește că ar fi însărcinată

Delia Matache a dezvăluit care este cea mai mare superstiție pe care o are înainte de un concert. Vedeta a mărturisit că există un lucru de care se ferește.
20.07.2022 | 15:39
Ce nu face niciodata Delia Matache inainte de un concert Vedeta a dezvaluit si cum reactioneaza cand citeste ca ar fi insarcinata
Delia Matache, în studioul Kiss FM de la mare. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Delia Matache este o persoană destul de superstițioasă, mai ales când vine vorba de lucrurile pe care le face în pregătirea unui spectacol. Artista a dezvăluit pentru prima oară care este lucrul de care se ferește cât poate de tare înainte să concerteze.

Delia Matache are o mare superstiție înainte de fiecare spectacol

Delia a oferit un interviu pentru postul de radio KISS FM, după spectacolul pe care l-a susținut de curând, în Constanța, la Festivalul Neversea.

ADVERTISEMENT

Jurata de la iUmor a zis că nu îi place să se întoarcă din drum. Consideră că are ghinion ori, cel puțin până acum, atunci când se întorcea după ceva în camera de hotel, nu i-a mers tocmai bine.

„E stupid, încerc să nu mă întorc în camera de hotel că mi-am uitat ceva. Încerc să nu uit nimic, nicăieri. Nu vreau să mă întorc din drum. Dacă mă întorc din drum, am senzația că se va întâmpla ceva rău în seara aia”, a declarat Matache în interviul de la KISS FM postat pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Mai există un obicei pe care vedeta îl are înainte de fiecare recital, o tradiție deja pe care nu o înțelege. Blondina a mărturisit că înainte de show-urile sale face stretching în culise. Nu știe de ce, recunoscând că nu are niște coregrafii foarte elaborate în momentele sale de pe scenă.

„Nu înțeleg de ce fac stretching. Efectiv, eu fac stretching. Dacă mă filmează cineva, vede că fac stretching. Aproape mă duc în din ăstea de yoga. Nu am o coregrafie impresionantă… N-am nimic de făcut…”, a completat Delia.

ADVERTISEMENT

„Am avut până acum toate sarcinile”

Vedeta a vorbit, printre altele, despre pasiunea ei pentru călătorit. A explicat de ce a ales să își facă o pagină de Instagram separat pentru a posta acolo imagini din escapadele sale.

A făcut un alt cont, special pentru călătoriile sale, întrucât și-a dat seama că urmăritorii de pe contul principal s-ar putea să fie prea terorizați de fotografiile cu ieșirile sale prin lume.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a dezvăluit și cum reacționează atunci când vede tot felul de titluri în presă despre ea. O amuză în special cele legate de o posibilă sarcină.

„Am avut până acum toate sarcinile, tot. Nu mai am reacții”, a mai spus Delia Matache.

ADVERTISEMENT