Life

Ce nu face niciodată Irina Loghin. A renunțat la acest obicei banal de 40 de ani

07.01.2021 | 07:21
Ce nu face niciodata Irina Loghin A renuntat la acest obicei banal de 40 de ani
Ce nu face niciodată Irina Loghin. A renunțat la acest obicei banal de 40 de ani. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Irina Loghin a mărturisit recent în cadrul unei emisiuni TV care este obiceiul banal la care a renunțat în urmă cu peste 40 de ani. Cântăreața de muzică populară a povestit și cum a ajuns la această soluție, care o ajută să fie sănătoasă. 

Solista a dezvăluit în emisiunea „Rețeaua de idoli” de la TVR 2 că este o mare iubitoare de animale, motiv pentru care atunci când trebuia să taie porcul de Ignat pleca de acasă. De altfel, artista a mai precizat că nu mai consumă deloc carne.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară a luat această decizie în timpul unui turneu, care a avut loc în urmă cu mai bine de 40 de ani, când a făcut o toxiinfecție alimentară și a ajuns în stare gravă la spital. Irina Loghin se afla la Sibiu undeva prin 79.

Irina Loghin, obicei sănătos. La ce a renunțat acum 40 de ani

Irina Loghin a început să aibă stări de rău la scurt timp după ce a urcat pe scenă alături de Benone Sinulescu și dirijorul Ionel Budișteanu căruia i-a șoptit că nu mai are putere. Acela a fost momentul în care artista a renunțat definitiv la carne și produse din carne.

ADVERTISEMENT

„Eram într-un turneu la Sibiu. Și m-am dus la masă cu Benone și alți colegi… Eu sunt mare iubitoare de animale, și eu, și fiica mea, Irinuca. Cu tăierea porcului era un chin, fugeam de acasă, dar în turneu nu am avut ce face și am comandat un grătar de vită.

Am făcut o intoxicație mare… Eram pe scenă cu maestrul dirijor Ionel Budișteanu. Am început să amețesc, să văd steluțe în fața ochilor.

ADVERTISEMENT

M-am dus aproape de maestrul Budișteanu și i-am spus «țineți-mă că mă prăbușesc»… Mi s-au muiat picioarele, m-au luat cu salvarea, m-au dus la spital.

Se întâmpla prin ’79 și mi-am zis, cine mai mănâncă carne de aici înainte, indiferent ce se întâmplă. De atunci am tăiat carnea de pe lista alimentelor și toate proteinele le iau din nucă, din migdale…

ADVERTISEMENT

Să vedeți ce preparate fac acasă cu tot felul de amestecuri din semințe. Cartofi dulci, care nu îngrașă așa ca cei albi, îi pun la grătar cu ulei de măsline, sunt un deliciu”, a mărturisit Irina Loghin în show-ul moderat de Irina Păcurariu.

ADVERTISEMENT