Life

Ce nu le permite Alexandru Ciucu fetelor sale. Alina Sorescu s-a conformat

Cu ce nu este de acord Alexandru Ciucu atunci când vine vorba de fetițele lui și ale Alinei Sorescu. Raisa și Elena nu au voie să facă acest lucru.
05.10.2022 | 17:16
Ce nu le permite Alexandru Ciucu fetelor sale Alina Sorescu sa conformat
Ce nu le permite Alexandru Ciucu fetițelor sale și ale Alinei Sorescu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Aflați în plin proces de divorț, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au aspecte în privința cărora nu sunt de acord. Chiar dacă fetițele lor, Raisa și Elena, locuiesc cu mama lor, artista trebuie să respecte anumite reguli de impuse de încă soțul său.

Ce nu le permite Alexandru fiicelor sale și ale Alinei Sorescu să facă

La cinci luni de când FANATIK a dezvăluit că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează, artista încă încearcă să se adune și să rămână puternică pentru fiicele sale.

ADVERTISEMENT

După ce designerul a depus o cerere ca micuțele să rămână la el pe perioada procesului, instanța a decis ca Raisa și Elena să locuiască cu mama lor. 

Până când va fi oficial o femeile liberă, Alina Sorescu se concentrează pe carieră. A lansat de curând piesa „Tot ce a fost, a fost”, în care a recunoscut că a spus povestea vieții sale.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu are prea multe regrete, faptul că relația cu Alexandru Ciucu, care a durat mai bine de un deceniu, s-a încheiat o întristează pe solista.

De curând, Alina Sorescu a avut un concert la Sala Palatului, alături de trupa sa de copii. Spectacolul a fost unul care să recompenseze munca picilor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, alături de mama lor au fost și Elena și Raisa, însă doar în calitate de spectatoare. Micuțele au urcat la un moment dat pe scenă pentru a o felicita pe artistă, dar nu au cântat, scrie VIVA.ro. 

Chiar dacă într-o apariție recentă Alina Sorescu mărturisea că ambele fete au talent artistic și ar putea să-i calce pe urme, se pare că, cel puțin deocamdată, acestea nu vor putea fi văzute pe scenă.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate anterior, Alexandru Ciucu este cel care nu-și dorește că fiicele sale să ia parte la niciun fel de activitate de acest fel și, până când nu va ajunge la o înțelegere, Alina Sorescu trebuie să se conformeze.

ADVERTISEMENT