Life

Ce nu lipsește niciodată din geanta Biancăi Drăgușanu. Dezvăluire uimitoare despre cel mai ciudat obicei pe care-l are vedeta

Bianca Drăgușanu (40 de ani) are foarte multe genți și în toate se regăsește un lucru care i-a surprins pe toți. Frumoasa blondină este discretă în acest sens.
10.08.2022 | 21:13
Ce nu lipseste niciodata din geanta Biancai Dragusanu Dezvaluire uimitoare despre cel mai ciudat obicei pe carel are vedeta
Ce se găsește mereu în gențile purtate de Bianca Drăgușanu: ”Eu cred doar în Dumnezeu”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce nu lipsește niciodată din geanta fostei prezentatoare de la Kanal D. Dezvăluirea uimitoare despre cel mai ciudat obicei pe care-l are vedeta a fost făcută în cadrul unei emisiuni TV, unde a fost puțin stânjenită.

Ce se găsește mereu în gențile purtate de Bianca Drăgușanu: ”Eu cred doar în Dumnezeu”

Bianca Drăgușanu adoră gențile de firmă și are un dressing întreg cu poșete de la firme de lux pe care a cheltuit sume colosale. În fiecare dintre acestea se găsește mereu ceva foarte important pentru fosta asistentă TV.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Alex Bodi nu pleacă de acasă fără a avea în geantă un plic cu tămâie. Acest obicei o ajută pe blondină să păstreze departe de ea toate energiile negative și să atragă numai lucrurile bune și pozitive.

Totodată, vedeta susține că fără credință nu se poate face nimic, fiind o persoană care se încrede foarte mult în Dumnezeu. Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu a subliniat că nu dă crezare astrologilor și previziunilor.

ADVERTISEMENT

„Eu nu cred în previziuni, eu cred doar în Dumnezeu. Aș ruga-o să nu își mai dea cu părerea despre viața mea. Să vorbească despre cine vrea, nu despre mine. Ea e o femeie elegantă, cochetă, o admir, dar să își vadă de treaba ei, că nu mă interesează ce spune.

Nu trebuie să fii clarvăzătoare să-ți dai seama că dacă eu mă cert cu partenerul des nu va rezista. Eu o sfătuiesc pe doamna Harra să-și îndrepte atenția spre altcineva, că viața mea e prea minunată.

ADVERTISEMENT

De altfel, o admir și o stimez. Mi se pare că e foarte frumoasă și cochetă, dar pe mine nu mă interesează să aflu detalii despre mine. Viitorul mi-l fac eu”, a mărturisit la un moment dat Bianca Drăgușanu pentru wowbiz.ro.

Bianca Drăgușanu, o persoană foarte credincioasă

Bianca Drăgușanu pune foarte mare accent pe rugăciune și mereu mulțumește pentru ajutorul pe care-l primește de la Divinitate. Fosta asistentă a lui Dan Capatos își înalță privirea către cer de fiecare dată când are probleme.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină subliniază că Dumnezeu trebuie pus întotdeauna înainte și spune că nu trebuie să uităm niciodată să mulțumim pentru lucrurile pe care le avem.

ADVERTISEMENT