Life

Ce nu mai are voie să facă Fulgy după condamnarea la închisoare. Fiul Clejanilor este obligat să muncească 60 de zile în folosul comunității

Problemele continuă pentru Fulgy. Fiul Clejanilor a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie, iar sentința este una definitivă.
10.11.2022 | 07:46
Ce nu mai are voie sa faca Fulgy dupa condamnarea la inchisoare Fiul Clejanilor este obligat sa munceasca 60 de zile in folosul comunitatii
Fulgy este obligat să presteze muncă în folosul comunității pentru 60 de zile. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noi probleme în familia Clejanilor. Fulgy și-a primit pedeapsa cu închisoarea, iar Curtea de Apel a decis să respingă apelul făcut de tânăr în luna aprilie.

Fulgy, obligat la muncă în folosul comunității pentru 60 de zile

Odată cu sentința primită pentru tâlhărie, Fulgy va avea câteva obligații, dar și restricții. Mai exact, în data de 9 noiembrie, instanța a decis ca pedeapsa primită de fiul Clejanilor să fie una cu suspendare.

ADVERTISEMENT

Conform deciziei instanței, tânărul este obligat să presteze muncă în folosi comunității, pentru o perioadă de 60 de zile. În cazul în care Fulgy nu va face acest lucru, atunci, pedeapsa sa va deveni una cu executare, spune avocatul Adrian Cuculis.

”Sunt și 60 de zile de muncă în folosul comunității obligatorii. Dacă nu prestează munca în folosul comunității se transformă în executare pedeapsă”, a explicat avocatul Adrian Cuculis, pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Fulgy va munci deci fie la Direcția Generală de Asistență Socială Sector 3, fie la Arhiepiscopia Municipiului București, iar asta nu este tot.

Fiul Clejanilor va fi obligat să îi informeze pe oamenii legii și în cazul în care își schimbă locuința. De asemenea, pe durata executării pedepsei, Fulgy nu are voie nici să ocupe o funcție publică sau să fie ales într-o funcție publică.

ADVERTISEMENT

Fiul Clejanilor are de plătit daune morale în valoare de 10.000 de lei

Familia tânărului va mai avea de plătit și suma de 10.000 de lei, daune morale respectivului jurnalist, conform deciziei luate de magistrați.

”Obligă inculpatul la plata sumei de 10.000 (zece mii) de lei către partea civilă Kirmizigul Kevin – Serif cu titlu de daune morale.

ADVERTISEMENT

În temeiul art. 274 alin. (1) C. proc. pen., obligă inculpatul la plata sumei de 4.500 de lei-cheltuieli judiciare către stat, din care 3.000 de lei ocazionate de efectuarea urmăririi penale stabilite prin rechizitoriu”, se mai arată în sentința magistraților de la Judecătoria sectorului 3 din București.

Menționăm faptul că problemele acestuia au început în primăvara anului 2022, atunci când a fost acuzat că ar fi tâlhărit un jurnalist. Ulterior, Curtea de Apel București a decis condamnarea lui Fulgy la doi ani de închisoare pentru tâlhărie.

Tatăl său, Ioniță de la Clejani a preferat să păstreze tăcerea. Cântărețul a declarat pentru FANATIK că preferă să lase justiția să își facă treaba și că nu vrea o situație mai complicat decât tot ce a trăit până acum.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Ţipetele Dianei au fost auzite de un martor aflat la Valea Spumoasă. Apoi...
Ţipetele Dianei au fost auzite de un martor aflat la Valea Spumoasă. Apoi s-a aşternut tăcerea. "Eu am auzit-o doar pe fată strigând la urs"
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
SURPRIZĂ la MIREASA! Cine a câștigat 40.000 de EURO
SURPRIZĂ la MIREASA! Cine a câștigat 40.000 de EURO
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
WhatsApp introduce cea mai așteptată funcție. Miliarde de oameni au nevoie de ea
WhatsApp introduce cea mai așteptată funcție. Miliarde de oameni au nevoie de ea
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului....
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului. Un actor iubit de o țară întreagă s-a stins la doar 46 de ani!
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Scriitorul român îndrăgostit la 70 de ani de o femeie cu 35 de...
Scriitorul român îndrăgostit la 70 de ani de o femeie cu 35 de ani mai mică: „Şi-ar fi dorit să fiu iubita lui secretă”